Moda dünyasından haberler!
MODA

Moda dünyasından haberler!

Son günlerde moda dünyasında neler yaşandı?

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2018

GÖKKUŞAĞINA METHİYE


Christopher Bailey'nin 17 yılın ardından Burberry için hazırladığı son koleksiyon, 162 yıllık köklü İngiliz markanın renkli geçmişine övgü niteliğindeydi. Klasik trençkotun kemerinden ilhamla oversize bir kayış eklenen yeni Belt Bag'in de podyuma çıktığı defilenin kapanışını ise muhteşem bir Technicolor pelerinle Cara Delevingne yaptı.

BAHİSLER AÇILDI
Jay-Z bir keresinde NY Yankees beyzbol şapkasını "bir Yankee'den daha ünlü" yapabileceğini iddia etmişti. Şimdi, Gucci ve MLB işbirliğiyle Alessandro Michele bahsi artırıyor.

ETİK LÜKS
Maison-de-Mode'da rastladığımız Behno Amanda Bag, omuzda, belde, elde ve çapraz taşınabiliyor. İsmini ise çevre dostu online butiğin kurucularından Amanda Hearst'ten alıyor.

İZ BIRAKANLAR
New-York Historical Society, 20 Nisan'da açılacak Walk This Way sergisinde, çift sıra düğmeli Viktoryen botlardan 50'lerin dantel Salvatore Ferragamo sandaletlerine, ayakkabının tarihteki en görkemli temsilcilerini ağırlıyor.

HAMBURG'TAN HABER VAR
Karl Lagerfeld, ilhamını denizcilikten alan yeni Chanel Métiers d'Art koleksiyonunu doğduğu topraklarda sergilemeyi seçti. Kaiser'in şovu, Elbe Nehri üzerindeki bir yarımadada yer alan, Herzog & de Meuron tasarımı Elbphilharmonie konser salonunda gerçekleşti.

SPACE ODDITY
Henri Matisse'den François Morellet'ye uzanan 25 uluslararası sanatçının eserleriyle insanoğlunun evrendeki varlığına dair zamansız sorulara cevap arayan L'Artiste, Créateur de Mondes, Fondation Louis Vuitton'da 10 Nisan'da ziyarete açılıyor.

İLHAMI ARŞİVDEN
Paul Andrew'un Salvatore Ferragamo için tasarladığı ilk çanta, The Studio Bag, klasik dikdörtgen formu ve kullanışlı tasarımıyla sezonun It-bag'leri arasına girmeye aday. Geçen sonbahardan bu yana kadın bölümünün kreatif direktörlüğünü üstlenen Andrew'un işlevselliği öne çıkaran felsefesini yansıtan koleksiyon, markanın alamet-i farikası olan Gancini tokasını taşıyor. Üç boya ve ruj kırmızısından çöl sarısına uzanan renk seçeneklerine sahip.


ÖZGÜR RUH ORTAYA ÇIK
Generation Sauvage ile tanışın. Desa'nın yeni sportif aksesuar koleksiyonu, ilhamını zıtlıklar arasındaki uyumdan alıyor. Renkleri ve dokuları özgürce karıştırmaktan korkmayanlar için tasarlanan koleksiyon, mix&match için bu yazın favoriler listesinde.

EN UYUMLU ÇİFT
Marbella'nın yer fıstığı ve yer fıstıklı karamel dolgulu el yapımı nefis Belçika çikolataları şimdi Ceremony'nin taptaze, rengarenk çiçekleriyle bir arada. Keşfetmek için @marbella. official Instagram adresini tıklayın.

SOKAK STİLİ
Philosopy di Lorenzo Serafini, işbirliği kervanına bir ters köşe hamleyle katılıyor. Duygusal ve modern duruşunu Superga'nın şehirli ve spor modellerine aktaran markanın logo ve çiçek desenleriyle yorumladığı tasarımları sezon hiti olmaya aday.