H&M ve Moschino işbirliği!
MODA

H&M ve Moschino işbirliği!

H&M’in yeni tasarımcı iş birliği, Jeremy Scott’ın kreatif direktörü olduğu ikonik marka Moschino ile gerçekleşecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Nisan 2018

H&M, bir sonraki 'haute couture' işbirliği için Jeremy Scott ve Moschino'yu seçti. Dünyayı giydirmek için sabırsızlanan adamla tanışın.


Coachella'da düzenlenen partide ise koleksiyonun ilk stillerini Gigi Hadid giydi.

Jeremy Scott işbirliği hakkında şunları söylüyor;

"Bu fikir bana bir e-posta mesajında geldi. Benimle çalışan ve aynı zamanda yakın arkadaşım olan biri, H&M'e e-posta adresimi vermiş, ve bir gün e-posta kutumda "Tasarımcı işbirliklerimizden birinde yer almak ilginizi çeker miydi? Yanıtınız evet ise, bu konuyu sizinle ayrıntılı görüşmekten keyif alırız." diyen bir mesaj gördüm. Hemen "Evet, bu konuda görüşelim." diye yanıtladım. Büyük prestij, büyük onur, gerçekten önemli bir anlaşma; bu nedenle koltuklarım kabardı ve heyecanlandım."

"Ekiplerimiz buluştu ve birbirini tanımaya başladı; ve ben, markalarımız için farklı fikir ve vizyonlarımız olsa da aslında çok iyi bir ikili olacağımızı açıkça anladım. H&M'nin yaptığı her şey benimle aynı doğrultuda! Sonuçta ben de 'halkın tasarımcısı'yım. Bu bana verilmiş bir unvan; nedeni de sanırım modanın daha demokratik olması gerektiğine yönelik inancım; bir de insanlara ulaşmanın çok farklı yollarını bulmam."