Begüm Salihoğlu'nun alışveriş notları
MODA

Begüm Salihoğlu'nun alışveriş notları

Tasarımcı kimliğiyle tanınan cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Salihoğlu yeni sezon alışveriş notlarını paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mayıs 2018

Klasik bir tarzım olduğu için her sezon dolabıma zamansız ve minimal parçalar eklemeyi tercih ederim. Mesela Chanel'den bantlı terlikler ve espadriller aldım. Bir de Saint Laurent modaevinden cat-eye modeli güneş gözlüklerini ve Nenuphar Atelier'den organza ghost ceket ve kelebek desenli boho elbiselerinden aldım.

Türkiye'de Beymen, Cos, Zara ve Stella McCartney en çok ziyaret ettiğim alışveriş noktaları.

Alışverişi genelde yurtdışında yapmayı tercih ediyorum. New York'ta Soho ve Nolita'daki butiklerden; Paris'te ise Saint Laurent ve Le Marais'deki butiklerden çok sık alışveriş yaparım. Bunlar dışında da internet üzerinden net-a-porter, farfetch ve shopbop isimli sitelerden alışveriş yaparım.

Yeni sezonda en sevdiğim tiril tiril rengarent boho elbiseler, renkli ve şeffaf cat-eye gözlükler, kitten topuklar.

Özellikle yazın rengarenk giyinmeye ve dolabıma siyah katmamaya özen gösteriyorum. Beyaz ve krem ile rengarenk aksesuvarlar karıştırmayı da severim.

98 yılında annemin bana doğumgünü hediyesi olarak aldığı püsküllü deri Fendi ceket ve Maison Martin Margiela siyah blazer ceketim dolabımın en eski parçaları.

Beyaz gömlek, jean, blazer ceket ve vintage aksesuvarlar dolabımda en çok yer alan parçalar.