Editörün seçimi
MODA

Editörün seçimi

Harper’s Bazaar ekibinin İlkbahar/Yaz 2018 favorileri

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mayıs 2018


Harper's Bazaar Genel Yayın Yönetmeni Gülen Yelmen "Parkalar Valentino'da pastel tonlara büründüğünden beri spor giyim yeni bir feminen etki altına girdi. Ama bu akımın sporla pek alakası yok, asıl mesele şehre ayak uydurmak!"

ŞEHİR SPORTİFLİĞİ

Enerjisi yüksek bir sezon için gardırobunuza atletik detaylar katın.


Yazı İşleri Müdürü Neslihan Yılmaz "Sonsuz boyut ve renk kombinasyonu ile sınırsız yaratıcılık ve eğlence vadeden puantiyelerin ağırbaşlı, klasik incilerle birleşimi mükemmel dengeyi oluşturuyor."

NOKTALAMA SANATI

Kombinlerinizi boş birer tuval farz edin; puantiyelerle yaratıcılığınızı konuşturun.


Moda Editörü Tuğçe Kılınçlı "Moda sadece şık değil, cesur ve eğlenceli de olmalı. Metalik tonlar ve kristal detaylı aksesuarlar bu yaz, 'Hiç bana göre değil' diyenlerin bile ezberini bozacak."

GECE IŞIĞI

Yaz geceleri karanlığı aydınlatmak için pırıltılı elbiseler ve göz kamaştıran mücevherler.


Editör Çimen Uzsoy G. "Floral desenler modunuzu yükseltmek için birebir. Üstelik giyeni daha enerjik ve genç gösteriyorlar."

ÇİÇEK TAZELİĞİ

Bahardan yaza geçişi pozitif enerji saçan rengarenk çiçeklerle kutlayın.


Editör Eylem Şimşek "İyi dikimli klasik gömleklerin ciddi havasını kırmak için jean doğru seçim. Bel kıvrımlarını ortaya çıkaran ceketler ve diz altı etekler ise 40'lı ve 50'li yılların feminen şıklığını günümüze taşıyorlar."

TERZİ İŞÇİLİĞİ

Çabasız zarafet için ince dokulu sade takımları sofistike aksesuarlarla tamamlayın.


Güzellik Editörü Pelin Hasçalık "Çok yönlü olmaları sayesinde denim parçaları gün içinde rahatlıkla farklı stillere adapte edebiliyorum. Özellikle jean'ler sağladıkları rahatlıkla adeta üniformam gibiler."

DAİMA DENİM

Denim gömlek ve elbiselere en iyi dore detaylar ve kahve tonlarında aksesuarlar uyar.