Burcu Esmersoy'un yeni hayatı
MODA

Burcu Esmersoy'un yeni hayatı

Hayatını işadamı Berk Suyabatmaz ile birleştiren Burcu Esmersoy, Harper's Bazaar Türkiye haziran sayısının kapak kızı oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mayıs 2018

Burcu Esmersoy ile çok özel bir röportaj gerçekleştik. Röportaj New York'ta, kapak çekimi ise Burcu Esmersoy'un hemen ardından gittiği Monte-Carlo'da yapıldı... İşte o röportajdan notlar:

"Düğünden beş gün önce, çok sürpriz bir şekilde bana evlenme teklifi ediverdi. O kadar şaşırmışım ki evet demeyi unutmuşum!"

"Ben evrenin bizi tam da kavuşmamız gereken zamanda bir araya getirdiğine eminim. Dört senedir tanışıyorduk, neden o zamanlar değil de şimdi?"

"Bana sorsan, 'Berk'i aldım' derdim. Ona sorduğunda ise iş bambaşka. O meğer 10 sene önce beni televizyonda bülten sunarken gördüğünde, 'Ben bu kızla evleneceğim' demiş. Tanışmamız dört sene önceydi, 10 ay önce de çıkmaya başladık. Aradan geçen zamanda sürekli bir yerlerde karşılaşıyorduk ama böyle bir düşüncesi olduğunu asla sezmedim. Zaten konuşmalarımız da ortak arkadaşlarımızın olduğu masalarda selamlaşmaktan öteye gitmiyordu. Eğer 10 sene evvel kendi içinde verdiği bu kararı bilmeseydim, gerçekten ilişkiyi ben başlattım sanırdım. Oysa o senelerdir beni hayatına çağırıyormuş."

"En heyecanlı yerindeyiz! "İlişkimizin daha ilk haftasında birbirimizden çocuk istediğimizi fark ettik. Hatırlarsan ben çocuk da isteyen biri değildim ama demek ki bu ancak o adamı bulduğumda bana gelecek bir duyguymuş. Şu an 43 yaşındayım ve anne olma duygusu beni fena vuruyor. Zaten aşığız, çocuk da istiyoruz, o zaman neden evlenmeyelim dedik."

'42 YAŞINDA EMEKLİYE AYRILDIM'
Çalışmaya ilk başladığımda, yani 23 sene önce bir emeklilik hesabı açtırmıştım. 42 yaşında tamamlanacaktı. Ama ben bunu çoktan unutup gitmiştim. Meğer taa o zamanlar kafamda bir karar vermişim, 42'de emekli olacağım diye. Geçen sene dedim ki, bana bu kadarı yetti. Ardından kafa olarak emekliye ayrıldım. Bir de baktım ki zaten 42 yaşındayım! Bilmeden o gün için gerekli koşulları hazırlamışım. İnanılmaz, değil mi?