Lauren Hutton'ın zamansız stili
MODA

Lauren Hutton'ın zamansız stili

74 yaşındaki model ve I Feel Pretty filminin oyuncusu Lauren Hutton yaşamında her şeyden biraz var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Haziran 2018

Amy Schumer'ın I Feel Pretty filmi için rol teklif etmek üzere aradıklarında 10 senedir film yapmamıştım ve Meksika kıyılarında büyük beyaz köpekbalıklarıyla dalış yapmak üzere yoldaydım. Tekneye binmeden önce senaryoyu okuma fırsatım olmamıştı ama hemen "evet" dedim çünkü Amy'nin parlak bir yıldız ve bir komedi dehası olduğunu düşünüyorum.


Köpekbalıklarıyla yüzme deneyimi

Film, bir kadının SoulCycle dersi sırasında düşmesinin ardından, bilincini geri kazanmasıyla kendisinin gezegendeki en güzel varlık olduğuna inanmasını ve bu yeni kazanılmış özgüvenini anlatıyor. Çok komik ve aynı zamanda kafamızın içindeki olumsuz sesleri susturmakla ilgili oldukça yol gösterici. Evrene ışık yaymayı seçtiğinizde, diğer insanları kendinize doğru çekeceğinizi fark etmek için illa kafanıza bir darbe almanıza gerek yok.

Benim canlandırdığım karakter olan Lily Le Claire, her zaman Chanel takım giyen ve ona uygun aksesuarlar takan bir güzellik merkezi sahibesi. Şahsen baştan aşağı pahalı şeyler giymek gerektiğine inanmıyorum. Giorgio Armani ceketleri sevdiğim kadar, bir Yunan Adası'ndan 3 dolara satın aldığım plastik deniz ayakkabılarımı da seviyorum.


Giorgio Armani ceket, 3.495 USD

Bu arada, o 'mükemmel beyaz tişört' ile ilgili efsaneyi unutun. Size yakışanı bulmak için cildinizin alt tonunu göz önünde bulundurmalısınız. Alt tonunuz pembeyse kreme yakın tonları tercih edin ama benim gibi sarı alt tonluysanız parlak beyaz üzerinizde daha iyi duracaktır.


The Row tişört, 280 USD

Benimkileri The Row ve J. Crew'dan alıyorum. Güzellik konusunda bir numaralı prensibim, cildimi maskelemeyen bir kapatıcı kullanmak. Bugüne dek gördüğüm en iyi kapatıcı, Lauren Hutton Makeup serimde yer alandı. Hâlâ eBay'de bulunabildiğini duydum. Anastasia'nın Rust adlı sıcak kahverengi tonuna sahip ruju da favorilerimden.


Maasai

İnsanın kişisel stilini bulması uzun zaman alıyor. Çoğumuz yolun başındayken farklı tarzları deniyor. Modelliğe, seyahat edip Kenya'daki Maasai gibi farklı kültürlerin renkli stillerini deneyimleyebilmek için para biriktirmek amacıyla başladım.


Gabriela Hearst çanta, 1.995 USD - Malezya işi hasır sırt çantası

Bugün de çoğu zaman Malezya'dan gelen hasır sırt çantalarını kullanıyorum. Gece çıkarken Gabriela Hearst'ün Nina çantasını kullanmayı da seviyorum. Bir motosiklet kazasından sonra bacağımdan dört kez ameliyat oldum, dolayısıyla yüksek topuklu stilettolara veda ettim. Manolo Blahnik, ayaklarınızı bir Shakespeare sonesiyle sarmalamışsınız gibi hissettiren, orta yükseklike topuklu, arkası açık ayakkabılar yapıyor.


Manolo Blahnik ayakkabı, 695 USD

Diana Vreeland'in Yves Saint Laurent'a yazdığı bir cümleyi çok severim: "Neden çalışan kadınlar sıkıcı renkler giymek zorunda?" Ben her zaman canlı, parlak ve bana yaşadığımı hissettiren renkler giymeye çalışıyorum.