Kate Middleton'dan Alexander McQueen imzalı bir elbise daha
MODA

Kate Middleton'dan Alexander McQueen imzalı bir elbise daha

Kraliyet ailesinin en küçük üyesi Prens Louis'in vaftiz töreni sırasında anne Kate Middleton'ın giydiği Alexander McQueen imzalı elbise yine çok konuşuldu...

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Temmuz 2018

İngiliz kraliyet ailesinin mutlu günü. Ailenin en gözde üyeleri Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Prens William küçük oğulları Prens Louis'yi vaftiz ettirdi. 11 haftalık Prens Louis'nin, St James Sarayı'ndaki şapelde düzenlenen vaftiz törenine aile üyeleri katıldı. Prens Charles ve eşi Camilla, Prens Harry ve mayıs ayında evlendiği eşi Meghan Markle, Middleton ailesi katıldı.

Törenin en çok dikkat çeken kişisi ise kucağında uyuyan bebeğiyle ve üzerindeki beyaz elbiseyle bütün bakışları üzerinde toplayan Kate Middleton oldu.

MIDDLETON GELİN GİBİ

36 yaşındaki Middleton, çizgilerinden hiç vazgeçmediği Alexander McQueen için Isabel Marant tarafından tasarlanan beyaz bir kıyafet giydi. Önceki iki çocuğu Prens George ve Prenses Charlotte'un vaftiz törenlerinde de McQuuen tasarımı giyen Middleton kıyafetini farklı çizgileriyle dikkat çeken Jane Taylor tasarımı bir şapka ile tanımladı. Middleton beyaz kıyafeti içinde bir gelin gibi mutluluk içinde tören mekanına gitti.

Her giydiği milyonlarca kadın tarafından takip edilen Kate Middleton'ın bu kıyafetinin en büyük özelliği ise benzerlerinin satılmayacak olması. Bu beyaz kıyafet sadece Kate Middleton'a özel olarak hazırlandı. Bu durum da onun giysi ve aksesuarlarına kendi gardroplarında yer veren kadın hayranlarını üzdü. Online satış siteleri aynısı olmasa da bu elbisenin benzerlerini kullanıcılara sunmaya başladı.

Törende Prens William ile Kate Middleton'ın diğer iki çocuğu Prens George ile Prensses Charlotte da hazır bulundu. İki çocukla babaları Prens William ilgilendi.


Kate Middleton daha önce Prens George ile Prensses Charlotte'ın vaftiz törenlerinde de Alexander McQueen tasarımı kıyafetler tercih etmişti.


Middleton kızı Prensses Charlotte'ın vaftizinde giydiği elbiseyi Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününde de giyerek tartışma yaratmıştı...