Beyonce, Balmain için kapsül koleksiyon hazırladı
MODA

Beyonce, Balmain için kapsül koleksiyon hazırladı

Nisan ayında düzenlenen Coachella Festivali'nde sahneye Balmain tasarımı kıyafetlerle çıkan Beyonce, marka için kapsül bir koleksiyon hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Temmuz 2018

Coachella'da giydiği tasarımlardan yola çıkan Beyonce'un hayranları onun bu görünümünü satın alabilecek. Üç çocuk annesi 37 yaşındaki şarkıcı, konserde Balmain markasına ait 5 kıyafet giymişti. Özellikle sweatshirt'leri büyük ilgi gören Beyonce'un kolejli havası koleksiyona yansıdı.

Balmain'ın kreatif direktörü Olivier Rousteing, Beyonce ile yaptıkları işbirliği ile ilgili "Coachella'da muhteşem bir iş birliği tecrübe ettik. Sahne için tasarladığımız parçaların, Coachella konforuyla günlük hayata uyarlanabileceğine inandık. Bu koleksiyonu tasarlarken bile Amerika'daki siyahilerin kültürlerinden referanslar kullandık, kullanmaya devam ediyoruz. Bu yüzden onlara destek olmak, başta yaratıcı sektörler olmak üzere hepimizin görevi" açıklamasında bulundu.

Koleksiyon 13 Temmuz Cuma günü önce sadece Balmain'in Paris mağazasında ve ertesi gün 14 Temmuz'da online olarak satışa sunulacak. Beyonce, elde edilen tüm geliri United Negro College Fund'a (UNCF) bağışlayacak. Bu vakıf Amerika'daki siyahi öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak amaçlı kuruldu.