Günlük şıklığın, renk ve İtalyan stiliyle harmonisi
MODA

Günlük şıklığın, renk ve İtalyan stiliyle harmonisi

United Colors of Benetton’un Sonbahar/Kış koleksiyonu, markanın her zaman en ayırt edici özelliklerinden biri olan; modern kadının ihtiyaçlarını zahmetsizce karşılayan stilin anahtarını sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2018

Sade ve geniş kalıpların kaliteli ve dayanıklı kumaşlarla harmanlandığı, geçiş mevsimi olan sonbahar, her zaman rahatlığın özünü oluşturmuştur. United Color of Benetton'da buradan yola çıkarak; sıcak ve küllü renklerin ağır bastığı, Kuzey İskoçya'nın ve Galler'in ekoseli kumaşlarının kullanıldığı yeni bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda renk blokları, çizgiler ve ombre desenlerinin yanı sıra yerel bir dokunuş oluşturmak adına, çiçek desenleri ve ipliklerin boyaya batırılması ile özel olarak elde edilen bir desen olan ipak deseni kullanılıyor. Koleksiyonun ana renklerini ise; modanın vazgeçilmezleri arasında yer alan bordo, toprak tonları ve parlak mavi oluşturuyor.

United Colors of Benetton'un Sonbahar 2018 koleksiyonunda yer alan kazaklar katmanlı bir görüntü etmek adına kısa ve bol tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Geniş kalıplarla tasarlanan, geometrik bluzlar ve gömleklerde tercih edilen küçük yakalar, zıtlıkların uyumunu bize sunuyor. Yeni koleksiyonun olmazsa olmaz aksesuarı ise güncel bir siluet yaratan korseler. Güçlü bir duruş yaratmak için; geniş İspanyol paça pantolonlarla ve ufak üstlerle kullanılan korseler, bel hatlarını ortaya çıkarıyor. Daha rahat ve erkeksi bir şehir sitili için, yumuşak kumaşlı ve pileli boru paça pantolonlar tercih edilebilir. Feminenlikten taviz vermek istemeyenler için ise; kloş mini etek veya V yakalı elbise ile yapılacak kıyafet seçimleri, kış için değerlendirilebilecek alternatifler arasında yer alıyor.

Yeniliklerle ve teknik detaylarla dolu Kış 2018 sezonunda; leylak morundan güvercin grisine, kemik renginden maviye kadar geniş ve sakin bir renk paleti kullanılıyor. Dijital ve pikselli desenler, doğadaki elementleri yeniden yorumluyor ve çiçeklerde X-Ray etkisi görülüyor. Örgü modeller; yumuşak yünleri, dokulu buklet kumaş, kapitone kumaş, üç boyutlu kumaş ve gerçek olmayan kürkle harmanlanıyor.

Yeni koleksiyonda deneysel bir hissiyat yaratılıyor. Metalik dokudaki iplerle birleştirilen bronz ve gümüş işlemeler, koleksiyona son trendlere uygun, fütüristtik ve tekno-romantik bir dokunuş ekliyor. Çevreye duyarlı, gerçek olmaya kürkten bir yakası olan kloş kabanlardan, cepli ceketlere, blazer ceketlerden, kısa şişme montlara kadar uzanan geniş dış giyim alternatifleriyle United Colors of Benetton kış aylarında sizi sıcak tutmaya söz veriyor.

United Colors of Benetton'un Sonbahar/Kış 2018 erkek koleksiyonu, kullanışlılığı ve stili vurgulayan tasarımları ile dayanak noktası olan güçlü erkek stilinin yenilenmiş halini sunuyor. Koleksiyondaki havuç paça spor altlar, polo üstler ve kolej ceketleri sokak modasını kullanışlı bir halde sergiliyor. Yeni koleksiyonda Galler ekoseli gömlekler ve gerçek olmayan kürkle detaylandırılmış ceketler ile çizgili kazaklar dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Batik kumaşların kullanıldığı, özel yıkama detaylı ayrıntılar ve sloganlı üstler; şık sokak stili için kusursuz bir şekilde tasarlanıyor. Sonbahar/Kış koleksiyonunun dikkat çeken diğer parçalarından biri ise minimal detaylarıyla göz kamaştıran şişme ceketler ve fermuarlı kabanlar. Koleksiyonun olmazsa olmaz, eğlenceli ve orijinal parçalarının başında gelen ekose desenli takım, yağmurlukla uyumlu pantolonlarla, İtalyan stiline referans veriyor. Rafine, maskülen ve sıcak sonbahar renklerinin ağırlıkta olduğu, toprak tonlarının koyu gri ve bordolarla harmanlandığı yeni sezon, sade ve uğraşılmamış bir şehir sitili için çok ideal.