H&M Studio Sonbahar/Kış 2018
MODA

H&M Studio Sonbahar/Kış 2018

H&M Studio Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu, Neo Noir temasıyla maskülen ve feminen parçaları aynı siluette buluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Eylül 2018

90'ların kült polisiye dizisi İkiz Tepeler, H&M Studio'nun Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonuna ilham verdi. Neo Noir (Yeni Kara Film) janrından esintilerle kadın ve erkek gardıroplarının etkileyici bir sentezini yansıtan siluetler aynı zamanda 1950'lerin sinema yıldızlarını akıllara getiriyor. Koleksiyonun anahtar parçaları ise boğazlı trikolarla kombinlenen ince askılı elbiseler, trençkotlar, kovboy çizmeleri, motorcu ceketleri, yumuşacık yün hırkalar, indigo denim ceketler ve tek kat kalın kıvrılmış paçalara sahip pantolonlar.

Her biriyle onlarca görünüm alternatifi yaratabileceğiniz, kombinlemesi kolay tasarımlar için seçilen renk paleti toprak tonları ve siyah gibi ağır tonların hakimiyetinde olsa da fuşya, kırmızı gibi canlı renklere de yer verilmiş. H&M Tasarım Direktörü Pernilla Wohlfahrt, koleksiyondaki bu kontrastları şöyle anlatıyor: "H&M Studio'da feminen ve maskülen arasında oynamayı seviyoruz. Bu sene karışıma bir de 50'lerin havasını ekledik. Erkeksi detaylarla kombinlenen ultra feminen seçenekler ve kişiyi kendi özgün tarzını oluşturmaya teşvik eden son derece klasik parçalar var."

90'lar ve 2000'lerde hemen herkesin sahip olduğu ortadan ikiye bölünmüş kalp formundaki arkadaşlık kolyesi de bu koleksiyonla birlikte geri dönüyor. Diğer yarısını kime hediye edeceğinize karar verin yeter. H&M Studio Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonu 6 Eylül'den itibaren Zorlu ve İstinye Park mağazalarında satışta.