Fred Perry x Amy Whinehouse
MODA

Fred Perry x Amy Whinehouse

2010’da dünyaca ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un bizzat kendisiyle başlayan Fred Perry işbirliği, bugün yıldızın ölümünün ardından Winehouse adına kurulan vakıf ile birlikte sürdürülüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Eylül 2018

Her sezon olduğu gibi bu sezon da Fred Perry x Amy Winehouse işbirliği, şarkıcının ikonik tarzı ve müzikal yeteneğinden ilham alınarak yaratılıyor. Amy Winehouse'un punk ruhunun yaşatıldığı yeni koleksiyonda, şarkıcının eşsiz tarzından simgelerin, leopar deseniyle öne çıkarıldığını görüyoruz.

Fred Perry tasarım ekibi, yeni koleksiyonda cesur desenlere getirdiği yeni yorumla Amy Winehouse'unpunk ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

İkonik tarzından, müzikal yeteneğine, buğulu sesinden giydiği kıyafetlere kadar her şeyiyle ilham olan Amy Winehouse, Fred Perry için ünlü bir isimden çok bir ilham kaynağı niteliğinde.

İngiliz müzik ikonunun dikkat çekici pin-up stilinden ilham alan Fred Perry x Amy Winehouse Foundation Koleksiyonu'nun her parçasında Laurel Wreath logosunun üstüne yerleştirilen iki kalp, şarkıcının dövmelerine referans yapıyor.