Chloé Poppy modeli yeni başrol
MODA

Chloé Poppy modeli yeni başrol

Sonbahar/Kış 2018 için Chloé “Poppy” ailesi, küçük formlu yeni bir versiyonun yanı sıra daha önce hiç görülmemiş renkler ile avangart lens kombinasyonlarıyla genişlemeye devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ekim 2018

Bu yenilikler dahilinde yeni tasarımıyla hemen dikkatleri üzerine toplayan Chloé "Poppy" modeli, markanın Sonbahar/Kış 2018 reklam kampanyasının başrolü oluyor.

1970'lerin vintage ruhundan ilham alan cüretkar sekizgen camlar, altın rengi şık metal tel yapı ile öne çıkarken kırçıllı desen detayları tasarımı tamamlıyor. Camlar çerçeveye ince bir tel parçayla bağlanarak cam ile çerçeve arasında boşluklu bir tasarım ortaya çıkıyor.

Mücevherlerden ilham alan ve isteğe bağlı zincir aksesuarları takmak amacıyla tasarlanmış yenilenmiş asetat sap uçları, Chloé gçzlük koleksiyonunun ikonik süslemesi niteliğindeki gözyaşı biçiminde boşluk detayıyla zenginleştiriliyor. Chloé "Poppy", markanın imzası haline gelen Havana rengi çerçeve Şeftali, Bronz, Yeşil, Pembe veya Kahverengi gibi daha klasik cam seçenekleriyle yer alırken, yenilenen Gradyan Mavi, Tropikal Gökkuşağı ve Gri / Turuncu / Sarı gibi daha iddialı renklerdeki camlarla sunuluyor.

Yeni küçük formlu modelin aynı zamanda Havana çerçeveye sahip Bronz, Kahverengi, Yeşil, Gül, Sarı veya Petrol rengi cam seçenekleri de mevcut.