Met Gala 2019'un konsepti belli oldu
MODA

Met Gala 2019'un konsepti belli oldu

Pazartesi günü bu yılın "Kutsal Bedenler" sergisi sona ererken, Kostüm Enstitüsü 2019 için Met Gala konseptini açıklamakta gecikmedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ekim 2018

Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen Met Gala'nın 2019 için teması "Camp: Notes on Fashion" (Kamp: Moda ile ilgili notlar) olarak açıklandı.


Lady Gaga

Ev sahipliğini Lady Gaga ile Harry Styles yapacağı Met Gala 2019, Gucci tarafından desteklenecek. Gala gecesinde, pop yıldızlarına tasarımcı Alessandro Mischele ve tenisçi Serena Williams da eşlik edecek.


Harry Styles

Met Gala 2019'un teması Susan Sontag'ın "Kamp Üzerine Notlar" isimli kitabından yola çıkılarak oluşturuldu. Her yıl mayıs ayınınilk pazartesi günü düzenlenen şovda, moda tasarımcılarının metrelerini kampa katılmak için bir araç olarak ne kadar zorlayıcı, esprili ve bazen uyuşmayan şekilde kullandığını göreceğiz.


Serena Williams

The Met'in Direktörü Max Hollein, "Kampın yıkıcı doğası ve modern estetik değerlerin yıkılışı çoğu kez önemsizleştirilmiştir, ancak bu sergi hem yüksek sanat hem de popüler kültür üzerindeki derin etkisini ortaya çıkaracaktır" dedi.

*Rihanna'nın Çin temalı Met Gala 2015'te giydiği kostüm çok konuşulmuştu.