Les Benjamins flagship mağazasını açtı
MODA

Les Benjamins flagship mağazasını açtı

Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan Les Benjamins, ilk flagship mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Çok markalı bir sokak modası, spor giyim, sanat ve teknoloji merkezi olan mağaza, şehre yeni ve ö

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2018

Akkavak Sokak 16 numaradaki 300 metrekarelik yeni Les Benjamins mağazası, alışveriş deneyimini yeniden yaratmayı ve İstanbul'un kreatif çevrelerini modaya yeni gözlerle bakmaya teşvik etmeyi hedefliyor. Bu felsefe, markanın fotoğraf makinesinin telemetresini çağrıştıran yeni logosu ve Bünyamin Aydın'ın yaşam boyu fotoğrafçılık tutkusunu da ifade ediyor.

Logonun anlamıyla ilgili soruya "Ben fotoğraf makinesi koleksiyonu yapıyorum. Les Benjamins olarak sanatsal yönümüzün köklerinde de her zaman kültür, seyahat ve dış mekan fotoğrafçılığının yer aldığını hissediyorum. Kültürleri, fotoğraf makinesinin objektifinden görüyorum" yanıtını veren Aydın, flagship mağazasının amacını "Çok kültürlü evrenimizin ruhunu yakalamak ve İstanbul gençliğinin buna katılmasına ve birlikte evrimleşmesine katkıda bulunmak" sözleriyle anlatıyor.

Bünyamin Aydın, mağazanın müşterileriyle kişisel ilişkilerini geliştirmek, moda ve tasarıma bakışlarına meydan okumak amacıyla; kadın ve erkek hazır giyim, aksesuar, sneaker, teknoloji ve tasarım objeleri dahil mağazada sunulacak tüm ürünleri şahsen seçecek. İstanbul'da alışveriş deneyiminin kapsayıcılığını her açıdan artırmak için çeşitli ve sürekli evrilen uluslararası ve yerel markalardan seçkiler de dahil edecek.

"Burası bir keşif yeri. Buradan alışveriş yapmak zorunda değilsiniz. Sadece kendinizi eğitebilir, moda, teknoloji, tasarım ve girişimcilik gibi konularda bilgi edinebilirsiniz." diyen Aydın, mağazanın İstanbul'un yaratıcı potansiyelini yansıtan ve güçlendiren ortak bir platform sunmak amacıyla panellere, atölye çalışmalarına ve etkinliklere ev sahipliği yapacağını da sözlerine ekliyor.