Sandra Choi'nin stil notları
MODA

Sandra Choi'nin stil notları

45 yaşındaki Jimmy Choo kreatif direktörü Sandra Choi’nin stilinin temelini aksesuarlar oluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2018

Ayakkabılarımın sayısını ben de bilmiyorum! 22 yıldır Jimmy Choo'dayım ve toplamda sayılarının bine yakın olduğunu düşünüyorum. Sonuçta işim onlarla ilgili, yani en azından bu yüksek rakam için bir bahanem var.

Londra'daki tasarım stüdyom benim için bir hazine sandığı, kendimi çok mutlu hissettiğim bir yuva gibi. Harika bir manzarası var; şehrin silueti sürekli değişiyor ve böylece her zaman keşfedilecek yeni yerler oluyor.

İş ortamı için çoğunlukla sivri burun yüksek topukluları tercih ediyorum çünkü onlarla kendimi daha özgüvenli hissediyorum. Bu modeller hem zamansızlar hem de her kıyafeti değiştirme gücüne sahipler. Nasıl bir kıyafet giyeceğime genelde Choo'larıma bakarak karar veriyorum.


Bot Jimmy Choo

Örneğin bu sezonun dore metalik bootie'lerini Nanushka ve The Row'un yumuşak hatlı elbiseleriyle giyeceğim. Benim için anahtar kelime denge -maskülen ile feminen veya gösterişli ile rahat arasındaki uyum.


Elbise Nanushka

Mesela sivri topuklar yıkanmamış denim ile mükemmel duruyor. Söz konusu stil olduğunda bukalemun gibi olduğum bir gerçek. Topuklu ve düz ayakkabıları gün içinde dönüşümlü olarak giymeyi severim. Stil ikonum Tina Chow. Her şeyden biraz içeren eşsiz bir güzelliği var. Ccesur bir stile sahip olmak bazen konfordan feragat etmeyi gerektiriyor.


Tina Chow

Her zaman yeniliklere açık olmanızı öneririm. Eğer bir parçayı kendinize yakıştırıyor, ona sahip olmak istiyor ve giydiğinizde iyi görünüyorsanız, kesinlikle alın derim. Disko tanrıçası stilinin moda sahnesine dönmesini çok isterim.


Çanta Jimmy Choo

Minyon olduğum için uzun boylu ve daha yapılı göründüğüm kıyafetler giymeyi seviyorum. 70'lerin kıyafetleri tam da bu bahsettiğim değişimi sağlıyor, ayrıca gün boyu platform topuklular giyebildiğinizi düşünsenize! Eskitilmiş görünümlü denim'leri pek sevmiyorum. Açık mavi ojeler de haz etmediklerim arasında.


Tokyo

Seyahat hayatımın önemli bir parçası. Favori şehrim Tokyo. Güney Amerika ve Moğolistan'ı da keşfetmek istiyorum. Gittiğim şehirlerde vintage parçalar araştırmaya bayılırım. Zincir askılı Chanel elbise ve 50'lere ait Balenciaga couture parçalar son keşiflerim arasında. Güzellik sırrım, günlük cilt bakımına özen göstermek. New York'tayken profesyonel bakım yaptırmak için FaceXercise'a, cilt bakım uzmanı Thuyen Nguyen'e giderim.

Ondan öğrendiğim önemli bir tüyo var; banyoda yüzünüze yapacağınız enerjik bir masaj ile profesyonel bakımdaki kadar fayda sağlayabilirsiniz. Cilt bakımı için en sevdiğim ürün Aurelia Probiotic Skincare Cell Repair Night Oil. Yabani güllerin kokusu beni cezbediyor.


Aurelia Probiotic Skincare Cell Repair Night Oil

Ruj sürmek tüm ifadeyi bir anda değiştiriyor. Çantamda gündüz açık pembe, gece ise pembemsi kırmızı ruj taşıyorum. Benim stil imzam mücevherler. Değerli taş koleksiyonum var. Repossi ear cuff da olmazsa olmazım.

Küçük kızlarım Phoenix ve Cyan'ın henüz haberi yok ama eşimle her doğum günlerinde onlara pembe pırlanta, safir ya da zümrüt alıyoruz. 18 yaşına geldiklerinde armağan edeceğiz. Hediye demişken, daha uzun ömürlü olduğu için çiçek yerine ağaç vermeyi severim. Favorim Japon akçaağacı.


Japon akçaağacı