Tommy Hilfiger x Zendaya
MODA

Tommy Hilfiger x Zendaya

ABD'li oyuncu Zendaya, Tommy Hilfiger için kapsül koleksiyon hazırlayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ekim 2018

Tommy Hilfiger, Zendaya'nın kadın giyim koleksiyonları için yeni küresel marka elçisi olduğunu ve Tommy x zendaya ortak koleksiyonunu birlikte tasarlayacağını duyurdu.

Tommy Hilfiger tarafından yapılan bir açıklamayla oyuncu Zendaya'nın kadın giyim koleksiyonlarının yeni küresel marka elçisi olduğu duyuruldu. Son zamanlarda "Spider-Man: Homecoming" ve "The Greatest Showman" gibi gişe filmlerinde rol alan Zendaya, İlkbahar 2019 sezonundan itibaren markanın global entegre reklam kampanyalarında görülecek. Şirketin kadınlara yönelik faaliyetlerini dünya çapında genişletme konusundaki stratejik kararlılığının bir yansıması olarak Zendaya, benzersiz ve özgüvenli stil yaklaşımını dünya genelindeki hayranlarına ulaştırmak amacıyla Amerikalı tasarımcıyla işbirliği içinde TommyXZendaya kapsül koleksiyonunu tasarlayacak.

Bu işbirliği, markanın kuralları yıkma ve çeşitliliği kutlama ruhunu ve değerlerini paylaşan ikonlarla ortak çalışmaya yönelik Tommy Hilfiger vizyonunu yansıtıyor.

Tommy Hilfiger işbirliği konusunda şunları söyledi: "Hayallerini gerçekleştirme konusunda tutkulu olan ve gelecek nesillere de aynı yönde ilham veren kişilerle ortak çalışmayı çok seviyorum. Global bir ikon haline gelen Zendaya, cesur duruşunu sergilemek için modayı kullanırken daima özüne sadık kalıyor. Kapsül koleksiyonumuz, onun eklektik stilini markamızın Amerikan ruhuyla buluşturacak."

"Moda, sadece havalı kıyafetler giymekten ibaret değildir," diyen Zendaya şöyle devam etti: "Kendini ifade etmeyi ve bireyselliği kutlamanın bir yoludur ve son derece güçlendiricidir. Tommy Hilfiger ile birlikte çalışacak olmaktan da bu nedenle gurur duyuyorum."