Victoria's Secret şovu öncesinde Bella Hadid'in buzdolabı
MODA

Victoria's Secret şovu öncesinde Bella Hadid'in buzdolabı

Bu yılın Victoria's Secret gösterisinde yürümeyi onaylanan çoğu model gibi, Bella Hadid de tam hazırlık modunda. Peki Hadid, neler yiyor, buzdolabında neleri hazır bulunduruyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ekim 2018

Hemen hemen her gün spor salonundan selfie paylaşmanın yanı sıra Hadid, hayranlarına Instagram'dan New York'taki buzdolabının içini gösterdi. Buzdolabının çok sayıda sağlıklı atıştırmalık ile dolu olması hiç de şaşırtıcı değil ve aynı zamanda tüm raflar oldukça organize görünüyordu.

Bol bol atıştırmalık depolayan Hadid "Eğer sizin için alışveriş yapmamı ve dolap düzeni sağlamamı istiyorsanız, gündüzleri çalışıyorum" şeklindeki esprili bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

Hadid'in üst raflara bol bol yoğurt, badem yağı, hindistan cevizi suyu, kombucha, San Pellegrino ve yulaf sütü yerleştirdiği görüldü. Alttaki raflarda ise havuç, kabak çubukları, böğürtlen ve yaban mersini gibi sağlıklı atıştırmalıklar göze çarpıyor.

Ünlü modelin dolabında humus ve pestoyu hazır tutması dikkat çekti.

Hadid, önümüzdeki hafta New York'ta Victoria's Secret Fashion Show 2018'de kardeşi Gigi Hadid'in yanından yürüyerek geçecek.