Fan’tastic Adler!
MODA

Fan’tastic Adler!

Benzersiz bir feminitenin sembolü olan Adler Fan’tastic, bir yelpazenin formundan ilham alarak zarafeti tasvir ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Kasım 2018

Yelpazenin sadece 2 yüzü olmasına rağmen aslında pek çok kesiti vardır. Bin yıllık bir aksesuar olan yelpaze daima güç, konfor ve cazibe objesi olmuştur. Hatta dövüş sanatlarında, silah olarak bile kullanılmıştır. İnsanlık tarihi, farklı kültürlerin baskılı malzemeleri, araç gereçleri ve bunlara bağlı şifreleri üzerinden değerlendirildiğinde, görülür ki yelpazeler önemli ipuçları verir. İki farklı yüzü sayesinde, yelpazenin bir tarafıyla göstermek istediğinizi gösterip, diğer tarafıyla istemediğinizi saklayabilirsiniz.

Benzersiz bir feminitenin sembolü olan Fan'tastic, bir yelpazenin formundan ilham alarak zarafeti tasvir ediyor. 145 adet pırlantalı ve pembe altın katmanların açılma ve kapanmasını mümkün kılan son derece orijinal bir tasarıma ve usta bir kurguya sahip modern ve rafine çizgilerdeki yüzük ve aynı zamanda kolye koleksiyonu Adler'in yaratıcılık konusundaki farklılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Havadar, nazik ve ferahlatıcı saklambaç oyunu 0.15 karatlık pırlantalı tepenin üzerinde oynanıyor. Yüzükler, istenirse parmakları açıkta bırakabiliyor ya da kapatabiliyor. Kolyeler ise, istenirse kanatlarını açıyor ya da kapatıyor. Daima gizemli bir yanı olan kadınlar gibi...

Bu koleksiyonun tasarımı, 2017 yılında HEAD'den mezun olan Maé Gutierrez'e ait. Kreasyonlar konusunda genç jenerasyon yaratıcılarla çalışmak, genç yeteneklere yatırım yapmak Adler'in tekrarladığı geleneklerinden biridir. Adler, "Haute Ecole d'Art et de Design de Genève" (HEAD) ile ortak projelere imza atıyor olmaktan dolayı gurur duyuyor. Bu ortaklık sayesinde, mücevher, saat ve aksesuar tasarımı bölümünden diplomalı öğrencilere workshop olanağı sunuyor. HEAD'in eğitim görevlileri ve Adler'in tasarım ekibi gözetiminde 3.sınıf öğrencileri, atölyede tasarımları ve projeleri üzerinde çalışma imkanı buluyor.

Adler, bu ortak çalışmanın sonucu olan yeni Fan'tastic koleksiyonunu gururla sunar