Victoria's Secret 2018 şovunda kim sahne alacak?
MODA

Victoria's Secret 2018 şovunda kim sahne alacak?

Victoria’s Secret Fashion Show 2018'de sahne alacak isimler belli oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Kasım 2018

8 Kasım'da New York'ta gerçekleşecek olan Victoria's Secret Fashion Show'da performans sergileyecek isimler açıklandı. Modeller, Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes ve The Struts şarkıları eşliğinde yürüyecek.

Victoria's Secret Fashion Show için sanatçılar resmen açıklandı. Bebe Reca Chainsmokers , Halsey, Kelsea Ballerini Rita Ora, Shawn Mendes ve Struts New York'ta defile için piste modelleri katılacak.

Bu yılki sanatçılar, Victoria's Secret pistinde uzun süredir devam eden büyük müzik yıldızlarını takip ediyor. Şangay'da yapılan geçen yılki gösteride Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. ve Jane Zhang sahne almıştı.

Bir önceki yıl ise sahne de Lady Gaga, Bruno Mars ve The Weeknd vardı. The Weeknd daha önce sevgilisi ancak o dönem ayrı olduğu Bella Hadid ile birlikte aynı podyumdaydı ve çift şimdi tekrar birlikteler.

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, Londra, Paris ve Şanghay gibi şehirlerde, dünya çapında abartılı moda şovlarına ev sahipliği yaptıktan sonra, etkinlik 1995 yılında başladığı New York'a geri döndü.

Adriana Lima, Elsa Hosk, Sara Sampaio ve Shanina Shaik, Georgia Fowler, Cindy Bruna ve Karlie Kloss gibi pek çok model tekrar Victoria's Secret Fashion Show'da olacak. Bu yıl ilk kez şovda yer alan modeller ise şöyle; Winnie Harlow, Duckie Thot, Lorena Rae.