Behati Prinsloo, Victoria's Secret şovunu anlatıyor!
MODA

Behati Prinsloo, Victoria's Secret şovunu anlatıyor!

Behati Prinsloo, Victoria's Secret defilesinin öncesini ve sonrasını anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2018

Behati Prinsloo, 2016 ve bu yıl başında yaptığı doğumlar sebebiyle 2 yıl ayrı kaldığı Victoria's Secret şova 8 Kasım'da geri dönüyor. 9 kez Victoria's Secret için podyuma çıkmış olan tecrübeli model, Dusty ve Gio isimli iki kız çocuk annesi.

Ünlü modellerin neden melek kanatlarını almak için bu kadar heyecanlı olduklarını, gösteri öncesi eğitim rejiminin gerçekten neyi içerdiğini ve neden sadece bir defile olarak açıklanmadığı hakkında konuştu.

"Bunun parçası olan küçük bir miktar kız var ve çok çalışkanlar ve inanılmaz bir şöhrete sahipler. 2007 yılında markayla çalışmaya başladığım zaman kadınlara ne kadar çok baktığımı hatırlıyorum. Bir model olarak olmak isteyebileceğiniz harika bir yer. Bu bir kariyer hedefi."

"BİZE KANATLARLA YÜRÜMEYİ ÖĞRETMİYORLAR"
"Elbette, fitting sırasında herhangi bir sorun varsa, tasarımcılar onları daha rahat hale getirmeye yardımcı oluyor. Bu sene kanatlarım çok hafif olduğu için şanslıyım ama sonuçta, giydiğiniz her şeyde güçlü bir şekilde çalışmak ve hissetmekle ilgili olduğunu düşünüyorum."

"BİR DEFİLE OLARAK TARİF EDİLEMEZ"
"Bu tamamen farklı bir olay. Başka bir şovla kıyaslayamazsın. Gerçekten bir defile diyemezsiniz çünkü bu bir performans. Bir konsere gittiğinizde ve herkese gösteriyi izlerken ve sadece rock yapmak istediğinizde olduğu gibi. Aynı zamanda kendiniz olmanıza ve kişiliğinizi ortaya çıkarmanıza izin verir. Buna bayılıyorum."