Adriana Lima'nın keşfedilme hikayesi!
MODA

Adriana Lima'nın keşfedilme hikayesi!

Victoria's Secret'ta geçirdiği 19 yılın ardından markaya veda eden Adriana Lima'nın nasıl keşfedildiğini biliyor musunuz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Kasım 2018

Adriana Lima 1999'dan bu yana yürüdüğü Victoria's Secret podyumuna veda etti. 3 kez Fantasy Bra'yi giyen 5 kez de defilenin açılışını yapan ünlü manken Adriana Lima'nın keşfedilme hikayesi de oldukça ilginç...

1981 yılında Brezilya'nın Salvador eyaletinde dünyaya gelen Adriana Lima, bir markette alışveriş yaparken keşfedildi. Daha 13 yaşındayken arkadaşına eşlik etmek için gittiği Ford Supermodel of Brazil yarışmasına katıldı ve birinci seçildi.

Ünlü Victoria's Secret modeli, çocuklarının babası olan Sırp basketbolcu Marko Jaric'le 2009 yılında evlendi ve beş yıl evli kaldı. 2014 yılında boşanan ikilinin Valentina ve Sienna adında iki kızı var.

Şimdilerde Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, Victoria's Secret'a şu sözlerle veda etti; "Sevgili Victoria, bana dünyayı gösterdiğin, sırlarını paylaştığın için ve en önemlisi sadece kanat vermeyip uçmamı öğrettiğin için teşekkür ederim."

Victoria's Secret'ın en uzun süre çalışan modellerinden olan Adriana Lima'nın, bundan böyle neler yapacağı merak konusu oldu.

Emeklilik hayatında başka projelere yoğunlaşacağını belirten Brezilyalı model, "Farklı projelerle bağlantı halinde olmak istiyorum. Özellikle dünya çapında kadınları destekleyen oluşumlara ve etkinliklere yoğunlaşacağım" ifadelerini kullandı.