Christian Louboutin'in bebek ayakkabıları geri döndü
MODA

Christian Louboutin'in bebek ayakkabıları geri döndü

Geçen yıl tasarladığı bebek ayakkabıları çok sevilen Christian Louboutin ikonik kırmızı tabanlı patiklerden oluşan bir kapsül koleksiyon daha hazırladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Kasım 2018

Christian Louboutin, 6-9 aylık bebekler için 3 farklı desende ayakkabı tasarladı. Wallgraf black&white, Wallgraf Multicolor ve LoubiRed isimli üç model ayakkabı, markanın imzası kırmızı tabanlara sahip. 250 Dolar'dan satışa çıkan ayakkabılardan sadece 600 tane üretildi.

İkonik tabana sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan bir kırmızı ve markanın yaklaşan Loubigraf koleksiyonunda iki grafikli bebek ayakkabısı var. Christian Louboutin, "Bizim ustalarımız için bebek ayakkabıları üzerinde çalışmak yeni bir zorluktu, çünkü teknikler bir erkek veya kadın ayakkabısı için kullandığınız yöntemlerden tamamen farklı. Ustalıkla çalışmalıydık ve sonuçtan çok memnunum" diyor.

Ünlü Fransız ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin geçtiğimiz yıl da Gwyneth Paltrow'la işbirliği yaparak bebek ayakkabıları tasarlamıştı. Mary Jane stilindeki ayakkabıların üzerinde el yapımı kurdeleler ve markanın ikonik detayı kırmızı taban bulunuyordu.