Kraliyet ailesinden 70. yaş pozu
MODA

Kraliyet ailesinden 70. yaş pozu

70. doğum günü portresi için tahtın en yakın varisi Prens Charles, tüm ailesi etrafında olduğu bir bankta otururken fotoğraflandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Kasım 2018

Kraliyet ailesi, Prens Charles'ın 70'inci yaşına girmesini kutladı. Geriye eğlenceli bir aile fotoğrafı kaldı. Prens Charles'ın 70'inci doğum günü anısına yayınlanan iki fotoğraftan birinde Meghan Markle'ın resmiyeti en çok bozan isim olması dikkat çekti.

Kensington sarayı'ndan paylaşılan iki resmi fotoğrafta Prens Charles ile birlikte eşi Camilla, oğulları Prens William ve Prens Harry ile gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle, torunları Prens George, Prens Louis ve Prenses Charlotte yer alıyor. İlk fotoğrafta tüm aile mükemmel şekilde poz verirken, ikinci fotoğrafta herkes gülerken görülüyor.

Beden dili uzmanlarına göre ikinci fotoğrafta resmiyeti en çok kıran kişi, öne doğru eğilip çocuklarla birlikte eğlenceye katılan Meghan Markle.

Kate Middleton portre fotoğrafında Alessandra Rich tasarımı bir elbise giyerken, Meghan Markle'ın tercihi Givenchy oldu. Hamile olan Sussex Düşesi, ilk fotoğrafta ise bir elini hafifçe yana kaydırarak şıklığını ve parlayan güven duygusunu ortaya koyuyor.