Victoria's Secret CEO'su Jan Singer görevinden ayrıldı
MODA

Victoria's Secret CEO'su Jan Singer görevinden ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Victoria's Secret Pazarlama Şefi Ed Razek'in açıklamaları gündem olmuştu, ünlü markadan üst düzey bir ayrılık haberi geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Kasım 2018

Victoria's Secret'ın 8 Kasım'da gerçekleşen görkemli defilesi sonrası Ed Razek, trans ve büyük beden modellerin defilelerinde boy gösteremeyeceği açıklaması yapmıştı. Geleneksel Victoria's Secret kurallarına uymadığını iddia ederek Ed Razek'in kullandığı ifade biçimi Rihanna dahil olmak pek çok kişi tarafından eleştirildi.

Daha öncesinden süre gelen düşük satışlar ve son tartışmalara katlanamadığını açıklayan CEO Jan Singer, Victoria's Secret'tan ayrılma kararı aldı. Eylül 2016'da Victoria's Secret CEO'su olarak göreve başlayan Jan Singer'dan görevi kimin devralacağı henüz belli değil.


Ed Razek - Jan Singer

Markanın ana şirketi L Brands ise Singer'ın kararı hakkında bir açıklama yapmadı. Victoria's Secret'a katılmadan önce Spanx CEO'su olarak çalışan ve Nike bünyesinde çeşitli pozisyonlarda 10 yıl kadar görev alan Singer'ın döneminde Victoria's Secret, genç tüketicileri daha iyi anlamaya, yeni tüketicilere yeni ürünlerle hitap etmeye gayret ediyordu.

Victoria's Secret'ın ana şirketi L Brands hisseleriyse bu yıl yüzde 38 düşüş yaşamıştı.