Beyonce, Philip Green’le işbirliğini bitirdi
MODA

Beyonce, Philip Green’le işbirliğini bitirdi

Beyonce, Topshop'un sahibi Philip Green ile ilişkilerini, taciz iddiaları ve çalışanlarına yönelik zorbalık nedeniyle kesti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Kasım 2018

Beyonce, ortak oldukları Ivy Park markasının Philip Green'e ait olan hisselerini satın alarak, Topshop'un sahibi milyarder işadamıyla iş ilişkisini sonlandırdı. Dünyanın en ünlü mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks'in kız arkadaşının babası olan İngiliz milyarder hakkında, cinsel taciz iddiaları ortaya atıldı.

ABD'li şarkıcı, Green ile 2016 yılında Ivy Park giyim markasını kurmuştu. Green hakkındaki cinsel taciz iddialarından sonra mültimilyonluk iş anlaşmasını sona erdirdi.


Philip Green

66 yaşındaki İngiliz girişimci Philip Green, 'dünyanın en yakışıklı mahkumu' olarak ünlenen Jeremy Meeks'in, henüz karısından boşanmadan birlikte olmaya başladığı ve şimdilerde bebek bekleyen sevgilisi Chloe Green'in babası.


Jeremy Meeks ve Chloe Green

Ivy Park, Beyonce ve Jay-Z'nin şimdi altı yaşında olan kızları Blue Ivy'nin adından ilhamla kurulan bir markaydı. 2014 yılınd Beyonce'nin Philip Green ile işbirliğine başladığı duyurulduğunda, ünlü şarkıcı, "Her zaman Topshop markasını, modadaki sicilini ve ileri görüşlülüğünü sevdim" demişti.

New York'taki ortak mağazanın açılışında Beyonce ve Green birbirlerine sarılarak poz vermişti.

Milyarder Philip Green, şirketinin kampanyalarında dünyanın en güzel kadınlarıyla çalışmış, süper modeller Kate Moss, Naomi Campbell gibi isimler Topshop'ın partilerinde Green ile birlikte boy göstermişti.