Miuccia Prada'ya Üstün Başarı Ödülü!
MODA

Miuccia Prada'ya Üstün Başarı Ödülü!

İngiliz Moda Konseyi, moda dünyasını inovasyon ve yaratıcılığıyla şekillendiren Miuccia Prada'nın Fashion Awards 2018'de "Üstün Başarı Ödülü"nü alacağını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2018

Fashion Awards 2018 için geri sayım başlarken ödül alacak isimler açıklanmaya başlandı. Mert alaş ve Marcus Piggot'un "Isabella Blow Award" ödülünü alacağı duyurulması ardından bir isim "Outstanding Achievement Award" (Üstün Başarı Ödülü)'nün Miuccia Prada'ya gideceği duyuruldu.

İngiliz Moda Konseyi tarafından Swarovski partnerliğinde gerçekleştirilecek Moda Ödülleri 2018'de Miuccia Prada'ya "Üstün Başarı Ödülü" verileceği duyuruldu. Moda endüstrisine yaratıcı kariyeri boyunca yenilik ve farklılık katan Miuccia Prada, 10 Aralık akşamı Royal Albert Hall'da düzenlenecek törende onurlandırılacak.

Daha önce Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Manolo Blahnik ve Ralph Lauren'ne verilen ödül, Miuccia Prada'nın modaya yaptığı "ezici yaratıcı katkısını" kutluyor. Ödüllere ev sahipliği yapmak için BFC ile tekrar bir araya gelen Nadja Swarovski şunları söyledi: "Miuccia Prada moda tarihinin en etkili tasarımcılarından biri. Gerçek bir vizyoner, bir sanat formu olarak modaya olan bağlılığı sonsuza kadar ilham verici" dedi.

Lüks moda markası Prada'nın kurucusu Mario Prada'nın torunu olan Miuccia Prada, 69 yaşında.