Priyanka Chopra’nın gelinliği
MODA

Priyanka Chopra’nın gelinliği

Kendisinden 10 yaş küçük Amerikalı şarkıcı Nick Jonas ile evlenen Hint oyuncu Priyanka Chopra, 22 metre duvaklı gelinliğiyle çok konuşuldu...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Aralık 2018

2000 yılında Dünya Güzellik Yarışması birinci seçilen Hint oyuncu Priyanka Chopra (36), Amerikalı şarkıcı Nick Jonas (26) ile evlendi. Geçtiğimiz hafta sonu Hindistan'da görkemli bir törenle evlenen çiftin ses getiren düğününden ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Priyanka Chopra'nın iki milyon inci işlenen, Swarovski taşlarla bezeli ve 22 metrelik duvağı olan gelinliğin tamamlanması 1826 saat sürdü.

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra)'in paylaştığı bir gönderi ()

Chopra, bir gün sonra yapılan geleneksel Hindu düğününde Hint tasarımcı Sabyasachi Mukherji imzalı gelinlik giydi.

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra)'in paylaştığı bir gönderi ()

New Delhi'de yapılan geleneksel düğünün ardından resepsiyon verildi. Chopra, resepsiyonda da farklı bir gelinlik giydi.

Dikkat çekici gelinliğinin fotoğraflarda güzel görünmesi için bir asistan sürekli gelinliği düzeltmekle görevlendirildi. Chopra, düğün fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak, "Ve sonsuza dek şimdi başladı" notunu düştü.

Düğünden bir gün önce Hint geleneklerine göre kına gecesi düzenlendi. Chopra, düğün boyunca toplam dört elbise giymiş oldu.

Chopra'nın düğününe yakın arkadaşı olan Game of Thrones oyuncusu Sophie Turner, erkek arkadaşı Joe Jonas ile katıldı. Turner, düğünde geleneksel Hint kıyafeti giydi.