Karlie Kloss'un mükemmel günü
MODA

Karlie Kloss'un mükemmel günü

Model ve girişimci Karlie Kloss, cilt bakımından beslenme rutinine, ideal bir gününü anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2018

06:45 Yaptığım ilk şey elma sirkesi ve limon eklediğim koca bir bardak suyu içmek oluyor. Onu, vegan çikolatalı protein tozu, badem sütü ve Moon Juice takviyeleri ile hazırladığım smoothie takip ediyor. Cilt bakımı sabah rutinimin önemli bir parçası. Yüzümü yıkayıp, Estée Lauder Revitalizing Supreme + [Cell Power Creme] nemlendiricimi sürüyorum. Basit bir rutine sahip olmak hızlı hazırlanmamı sağlıyor.


Mayıs ayında gerçekleşen Met Gala'da

07:30 Spor eğitmenim Kirk Myers ile sabah antrenmanım için New York'taki Dogpound spor salonunun yolunu tutuyorum. Stairmaster'da ısınabilmek için birkaç dakika erken gitmeye özen gösteriyorum. Isınırken müzik dinlemeyi seviyorum; bolca Cardi B ve Childish Gambino içeren birkaç Spotify listem var. Antrenmanın kalanı kardiyo ve kuvvet egzersizlerinden oluşuyor, sonrasında ise kas ağrısı oluşmaması için sünger silindir yardımıyla esnemeyi ihmal etmiyorum. Kirk'ün antrenmanları her zaman ağır oluyor ama zorlanmayı seviyorum ve sonrasında kendimi bir şeyler başarmış ve enerjik hissediyorum.


Kodlama eğitimi veren Kloss'un Kode With Klossy derslerinden biri

09:00 Duş sonrası Klossy ofisine giderken yolda bir podcast dinliyorum; genellikle The Tim Ferriss Show ya da NPR'dan How I Built This. Ofis binamızın hemen yanındaki La Colombe'da kısa bir mola verip, her zamanki kahvemden içiyorum; badem sütü ve stevia ile hazırlanmış kafeinsiz buzlu kahve.


New York Moda Haftası'nda, Carolina Herrera defilesinde - Haziran ayındaki CFDA Moda Ödülleri'nde Jason Wu elbisesiyle

10.00 Günlerim haftadan haftaya değişse de çoğunlukla toplantılar, kıyafet provaları ve fotoğraf çekimleri ile geçiyor. Özellikle yazları açık havada daha fazla vakit geçirebilmek için randevularıma yürüyerek ya da bisikletle gitmeyi tercih ediyorum. Bu, kafamı boşaltmama da yardımcı oluyor. Şu sıralar kodlama eğitimi verdiğimiz Kode With Klossy kampıyla meşgulüm; çok fazla seyahat etmem ve planlama yapmam gerekiyor. Bu sene programın kapsamını 25 şehirde 50 kamp olacak şekilde genişlettik, bu da Amerika çapında 1000 kıza ulaşması anlamına geliyor. Öğrencilerimizin üzerinde çalıştıkları projeleri öğrenmek için Kode With Klossy kamplarımıza FaceTime üzerinden bağlanıyorum. Haftanın ilerleyen günlerinde St. Louis ve Los Angeles'taki kamplarımızı ziyaret edeceğim. İki haftalık kamp süresince kızların ilerlemesine tanık olmak harika. Sadece kodlama becerilerini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda kalıcı dostluklar geliştiriyor ve özgüven kazanıyorlar.


Met Gala'da, Brandon Maxwell imzalı elbisesiyle Tiffany Haddish ve Kendall Jenner ile birlikte

14:00 Bu yıl New York'taki Kode With Klossy kamplarımız WeWork ev sahipliğinde gerçekleşiyor, o yüzden öğrencilerimiz önümüzdeki hafta itibariyle gelmeye başlamadan önce mekanı kontrol edeceğim. Geç bir öğle yemeği olarak Sant Ambroeus'tan ızgara somon veya Sweetgreen'den sebzeli salata alacağım; her ikisi de ofisimizin hemen yanı başında. 15:30 Klossy Productions, YouTube kanalım için birkaç Estée Lauder güzellik videosu üzerinde çalışıyor. Bugün de bir şeyler çekeceğiz.

Ergenlik yıllarımdan beri ikonik bir marka ile çalışmak hayalimdi, bu an resmen geldiği için çok mutluyum. Videolara göz atmayı unutmayın!


Nisan ayında New York'ta

19:00 Toplantılarım bitti, akşam yemeği için arkadaşlarla buluşma vakti. Favori mekanlarım Loring Place ve Lure Sushi Bar.

20:30 Çocukluğumun geçtiği St. Louis'te yaşayan annemle FaceTime yapıyoruz. Kariyerim boyunca gezme imkanı bulduğum tüm şehir ve ülkeler için minnettarım ama evde ailem, arkadaşlarım ve köpeğim Joe ile vakit geçirmek gibisi yok. 23:30 Geceyarısından önce yatmaya gayret ediyorum. Yüz maskelerine bayılıyorum. Yatmadan önce nazik bir temizleyiciyle yüzümü yıkayıp, haftada bir kez Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil maske uyguluyorum, on dakika beklettikten sonra çıkarıp, e-mail ve mesajlarla ilgilenmek üzere yatağa giriyorum.