Kate Hudson'ın ideal günü
MODA

Kate Hudson'ın ideal günü

Spor giyim markası Fabletics’in kurucu ortağı, oyuncu Kate Hudson için kusursuz bir gün ne anlama geliyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Aralık 2018

07:30 Benim için mükemmel bir gün tatil günüdür. Yunanistan'da bir adada, çocuklarımla birlikte erkenden güne başlarım. Kapı her zamanki gibi açıktır ve hava çoktan ısınmıştır. Double espressomu içtikten sonra denizde yüzmek için yola koyuluruz. Çocuklarım plajda koşup oynarlar.

08:30 Eve dönüş vakti. Bembeyaz duvarları ve mavi panjurlarıyla Yunan evleri kesinlikle mükemmel! Kahvaltıda kendime iki adet yumurta haşlarım ve waffle yaparım. Ardından New York Times, Wall Street Journal, Los Angeles Times ve Washington Post'a göz atar, farklı bakış açılarını karşılaştırırım.

11:00 Eşimle birlikte yürüyüşe çıkarız. Sonrasında hafif ağırlıklar eşliğinde kısa süreli pilates yaparım. Fabletics Girl Up kapsül koleksiyonuma ait şort ve üstler, bu aralar giymeyi en çok tercih ettiğim egzersiz kıyafetlerim. (Bu koleksiyondan elde edilen gelirin Guatemala ve Malawi'deki kız çocuklarının eğitimini desteklemek üzere SchoolCycle girişimine bağışlanması beni çok mutlu ediyor.) 12:30 Duş alır, giyinirim. Tatil gardırobum bikiniler, yüksek bel şortlar, farklı şekillerde kullanabileceğim fularlar ve flip-flop terliklerden oluşur. Günün planı; küçük bir tekneyle başka bir adaya gitmek. Öğle yemeğinde deniz kenarındaki küçük bir tavernada kızarmış kabak ve musakka yeriz. Ardından, çocuklar plajda oynarken ben de güneş koruyucumu sürerek biraz güneşlenirim. Onları böyle özgürce koşarken görmek beni hep mutlu ediyor.

14:30 Tekneye döneriz ve farklı adalara doğru yola çıkarız. Yunan Adaları favori tatil rotam; buradayken kendimi evimde gibi hissedebiliyorum. Kültürünü, insanlarını ve tabii ki denizini çok seviyorum!

16:00 Eve varış zamanı. Öğleden sonraki saatleri dinlenerek, okuyarak ve biraz rosé içerek geçir ir im. Kusursuz bir gün anlayışımda telefona ve teknolojik cihazlara yer yok; asla e-postalara cevap vermem, mesaj atmam ya da Instagram'a bakmam. Benim için bu anlamda bağlantıyı koparmak çok kolay. Bu zaman diliminde hayal kurabilir, yaratabilir ve tüm güzellikleri yaşayabilirim. Biyografik ve tarihi kitaplar okumayı seviyorum. Anne Boleyn başta olmak üzere tüm kral ve kraliçeler ilgimi çekiyor. Aristokrat ve başkanların hayatları da merak ettiğim konulardan. Şu sıralar A Gentleman in Moscow'u okuyorum. Bir de The Crown dizisi vazgeçemediklerimden. Fakat ideal bir günde tabii ki televizyona da yer yok.

18:00 Dostlarım ve ailemle gün batımını izlemek ve kokteyl içmek üzere akşam yemeği öncesi buluşuruz. Mutluluğun benim için anlamı; güzel sohbet, güçlü bağlar ve bolca kahkaha! Eğer yemeğe hayran olduğum birini davet etme şansım olsa, bu kişi Bob Marley olurdu. Onunla tanışmayı, konserine gitmeyi çok isterdim.

21:30 Yatak vakti. Erken yat, erken kalk ve muhteşem bir günü daha tamamla!