Yeni Yılın Dikkat Çeken 6 Moda Trendi
MODA

Yeni Yılın Dikkat Çeken 6 Moda Trendi

2019 yılına sayılı günler kala moda trendleri de belirlenmeye başladı. İşte dikkat çekenler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Aralık 2018

2018'in son günlerini bitirerek 2019 yılına yavaşça yaklaşıyoruz. Ayakkabı ve kıyafet dolaplarınızı yeni yıl trendlerine göre hazırlamak istemez misiniz? İşte 2019 yılının öne çıkan moda trendleri...

Bambu Çantalar

2018'in yaz aylarında sıkça rastladığımız bambu çantalar, spor ve şık görünümüyle yeni yılın trendleri arasında yer alıyor. Bambu çantaları hem plajda hemde sokak stilinde kullanabilirsiniz.



Fütüristik Spor Ayakkabılar

Ünlülerin ayaklarında sıkça gördüğümüz kalın ve kaba ayakkabılar yeni sezonun en hit parçalarından biri olarak dikkat çekiyor.



Bisikletçi Şortlar

80'lı yılları anımsatan, sokak stilinden kırmızı halıya kadar taşınan bisiklet şortlar birçok ünlünün tercihleri arasında yer alıyor. Sweatshirtler ve desenli t-shirtlerle kombinlendiğinde şık ve spor bir görünüm yakalamış oluyorsunuz.



Yılan Derisi Desen

Deri ve kumaş üzerinde sıkça rastladığımız yılan deri desenini gömlek, pantolon, çanta ve birçok ürünün üzerinde görüyoruz. Sezonun yükseleni leopar desenine müthiş bir alternatif olan yılan derisi deseni 2019 yılına da damgasını vuracak.



Mercan Rengi

Pantone Renk Enstitüsü tarafından seçilen 2019'un rengi; Canlı mercan! Yumuşak görünümüyle, enerji veren bu renge yeni yılda sık sık rastlayacağız.



Metalik Renkler

Bu sezonun göz alıcı trendlerinden biri olan metalik renkli kıyafetler ve aksesuarlar, 2019 yılında da yerini ayırıyor. Yeni yıl trendleri için metalik renkli kıyafetlerinizi gardırobunuzda saklamanızda fayda var.