Riccardo Tisci'nin Burberry'deki ilk kırmızı halı elbisesini Jessica Chastain giydi
MODA

Riccardo Tisci'nin Burberry'deki ilk kırmızı halı elbisesini Jessica Chastain giydi

Jessica Chastain, Burberry'nin yeni kreatif direktörü Riccardo Tisci tarafından hazırlanan elbisesi ile Altın Küre Ödülleri'ne katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ocak 2019

Daha önce Givenchy'nin tasarımcısı olan Riccardo Tisci, 2018'de ikonik İngiliz markası Burberry'yi devraldı ve ilk koleksiyonunu eylül ayında Londra Moda Haftası'nda 108 parçalık çarpıcı bir gösteriyle sundu.

Çiçeği bununda anne Jessica Chastain, ödül törenine Riccardo Tisci'nin Burberry başındayken tasarladığı ilk kırmızı halı elbisesiyle boy gösterdi. Tisci, kırmızı halı elbisesine yabancı değil. İkonik evi yeniden tanımlamaya yardım ettiği Givenchy'de Hollywood'un en ünlü yüzleri arasında saygınlık kazanmıştı. Rooney Mara, Cate Blanchett, Beyonce, Kim Kardashian sadece bir kaç isim...

Tisci'nin Burberry'in devralınmasından bu yana sayısız model ve ünlü , yeni Burberry trençkotlarını veya ilk koleksiyondaki diğer pist parçalarını giyerek zaten destek gösterdi.

Aslında, Tisci'nin son büyük kırmızı halı anı 2017 Oscar'ındaydı. Emma Stone, saçaklı eteğe sahip özel altın renk bir Riccardo Tisci elbisesi giymişti. Gerçekten de kazanan bir elbise olduğu ortaya çıktı, Stone yalnızca en iyi giyinen isimler arasına girmekle kalmadı aynı zamanda La La Land'deki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.