Kate Moss ve Kaia Gerber, Stella McCartney kampanyasında!
MODA

Kate Moss ve Kaia Gerber, Stella McCartney kampanyasında!

Stella McCartney'in yüzde 60'ı sürdürülebilir materyalden oluşan İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu için Kate Moss ve Kaia Gerber kamera karşısına geçti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2019

Yüzde 60'ı sürdürülebilir materyallerden oluşan Stella McCartney İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunun yüzleri Kate Moss ve Kaia Gerber oldu. Sürdürülebilir bir moda hayal eden Stella McCartney'in İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu Johnny Dufort tarafından fotoğraflandı.

Moda dünyasının hızlı ve zalim tüketimine karşı koyan ve bu konuya kafayı takmış durumda olan Stella McCartney yıllardır koleksiyonlarında gerçek deri ve kürk kullanmıyor. Son olarak İlkbahar/Yaz 2019 için yüzde 60'ı organik bir koleksiyon oluşturdu. Kaia Gerber, "Bu kampanyanın bir parçası olmaktan ve Stella kadınının yeni bir bölümünü temsil etmekten heyecan duyuyorum." diyor.

Dipnot: Stella McCartney 1995 yılında Central St Martins College of Art&Design'den mezuniyeti için hazırladığı ilk koleksiyon defilesinde de podyumda Kate Moss vardı! Ve ünlü model Moss, bu tarihten sonra defalarda Stella McCartney'in markası için kamera karşısında geçti.


Kate Moss ilk Stella McCartney defilesinde