Margot Robbie'li Barbie'nin çekimleri başlıyor
MODA

Margot Robbie'li Barbie'nin çekimleri başlıyor

Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Barbie filminden yeni ayrıntılar paylaşıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2019

Meşhur oyuncak bebek Barbie'nin yeni bir live-action filmi için Margot Robbie ile anlaşıldığı kesinleşti. Komedi dram türündeki Barbie filminin, Barbie bebeklerinin 60. yılını kutlaması şerefine çekimlerine başlanmaya hazırlanıyor.

Margot Robbie'nin, Barbie filmindeki rolü için kameralara poz vermeye başlamasının yanı sıra verdiği röportajda, "Barbie ile oynamanın özgüven, merak ve çocuklarla iletişim kurma gücü verdiği bir dünyada Barbie, 60 yıldır prenseslerden başkanlara her kim olursa olsun çocuklara hayalgüçlerinin gelişmesi için ilham veren bir marka olmuştur. Tüm dünyadaki çocuklara pozitiflik aşılayacak olan filmdeki bu rolü almakla ve yapımcılığını üstlenmekle gurur duyuyorum." sözlerini sarf etti.

Barbie filminin konusu

Barbie filminin hikayesinde gerçek olmayan bir kasaba olan Willow, Wisconsin'de geçen hikayede Barbara Millicent Roberts isimli genç kadın ile birlikte 1959 yılına gidiyoruz. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.