Tommy x Zendaya koleksiyonu Paris'te tanıtılacak
MODA

Tommy x Zendaya koleksiyonu Paris'te tanıtılacak

Deneyimsel “Gördüğünü Al” formatındaki defile etkinliği ilk kez Paris Moda Haftası’nda gerçekleşecek ve Tommy Hilfiger ile küresel marka elçisi Zendaya tarafından tasarlanan İlkbahar 2019 ‘Tommy x Zendaya’ ortak koleksiyonunun dünya prömiyerini de içerece

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ocak 2019

Tommy Hilfiger, İlkbahar 2019 TOMMYNOW deneyimsel defilesinin ilk kez Paris Moda Haftası'nda, 2 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleşeceğini ve benzersiz deneyimi dünya çapında yeni kitlelere sunacağını duyurdu. Tommy Hilfiger'ın "Gördüğünü Al" platformu, hem dünya çapındaki sanal kitlelerin, hem şahsen katılanların erişebileceği canlı deneyimler yaşatan, yenilikçi içeriklerle gelişmeye devam edecek. Bu yaklaşım, Tommy Hilfiger'ın TOMMYNOW etkinliğini dünya çapında yeni şehirlere ve izleyici kitlelerine ulaştırma konusundaki kararlığını yansıtıyor. Sonbahar 2018 için Şanghay, İlkbahar 2018 için Milano, Sonbahar 2017 için Londra, İlkbahar 2017 için Los Angeles ve Sonbahar 2016 için New York'ta düzenlenen enerji dolu TOMMYNOW etkinliği, 2019 ilkbaharında Paris'e geliyor.

Tommy Hilfiger şöyle konuştu: "İyimser ve kapsayıcı enerjimizi dünya çapındaki izleyici kitleleriyle kutlayan TOMMYNOW artık marka hikâyemizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. İlkbahar 2019 sezonunda ilk TommyXZendaya ortak koleksiyonunun dünya prömiyerini gerçekleştirmek için Paris'ten daha iyi bir yer düşünemiyoruz. Yenilikçi 'Gördüğünü Al' defile etkinliğimiz, Amerikan mirasımızı, Zendaya'nın özgüvenini ve iyimserliğini, şehrin ikonik ögelerini bir araya getirerek gerçekten unutulmaz bir deneyim yaşatacak."