Meghan Markle'dan moda ipuçları
MODA

Meghan Markle'dan moda ipuçları

İngiltere Kraliyet ailesi üyesi ve Sussex Düşesi Meghan Markle, iş görüşmesine hazırlanan kadınlar için kıyafet seçiminde yardımcı olacak moda bilgilerini paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2019

Meghan Markle'ın yeni sorumluluklarından biri National Theatre, bir diğeri ise Association of Commonwealth Universities olacak. Sussex Düşesi bunların dışında iki farklı kurumun daha başına geçecek; Smart Works ve Mayhew.

Dün Smart Works için bir etkinlikte olan Sussex Düşesi, hayır kurumunu bir süredir özel olarak ziyaret ediyordu, ancak bu kurumu Kraliyet üyesi olarak ilk resmi ziyaretiydi.

Meghan Markle, uzun süredir işsiz olan kadınlara iş bulan ve onlara destek veren Smart Works kuruluşunun etkinliğinde iş görüşmesine gidecek kadınlara moda bilgilerini sundu. Düşes, iş görüşmesinde bulunacak bir kadın için baskılı bir elbise üzerine bej rengi bir pelerin ve siyah omuz çantası seçti.

Smart Works'e yaptığı ziyarete Hatch imzalı siyah elbisesiyle katılarak hamilelik stilini konuşturan Meghan Markle, Oscar de la Renta trençkotu ve hayvan desenli transparan Gianvito Rossi stilettolarıyla sofistike ve modern bir görünüme imza attı.