Mert Alaş, AmfAR'ın ev sahibi!
MODA

Mert Alaş, AmfAR'ın ev sahibi!

6 Şubat'ta 21. kez gerçekleştirilecek olan AmfAR gecesine Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggot ile ünlü oyuncu Milla Jovovich ev sahipliği yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ocak 2019

1985 yılında kurulan ve AIDS araştırmaları için yardım sağlayan bir kuruluş olan Amfar'ın 6 Şubat'ta New York'ta yapılacak galanın 'yüzleri" belirlendi.


Marcus Piggot - Mert Alaş

Amfar galanın, Türk fotoğrafçısı Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggot ile ünlü oyuncu Milla Jovovich'in ev sahipliğinde gerçekleşeceği bildirildi. Heidi Klum, Isabeli Fontana ve Alessandra Ambrosio başta olmak üzere dünyaca ünlü çok sayıda mankenin de vakfa destek verdiği kaydedildi.


Milla Jovovich

Her yıl moda haftasının başında AIDS ile ilgili araştırmalara fon oluşturma amacıyla bir parti düzenleyen yardım kuruluşu amfAR gecesinde The Chainsmokers ve Kelsea Ballerini performans sergileyecek.

Ünlü oyuncu Jovovich, AIDS Hayatı ve Elton John AIDS vakfı da dahil olmak üzere AIDS ile ilgili çok sayıda yardım derneğine destek verdi. Mert Alaş ile Marcut Piggot, aralık ayında düzenlenen Londra'daki Moda Ödülleri'nde Moda Yaratıcısı Isabella Blow Ödülü'nü aldı. Fotoğraf ikilisi, Versace ve Calvin Klein gibi markalarla ve Lady Gaga, Madonna ve Rihanna gibi ünlülerle çalıştı.