Sandalet kış gardırobunun bir parçası olabilir mi?
MODA

Sandalet kış gardırobunun bir parçası olabilir mi?

Sandaletlerin sadece yaz aylarına özgü bir gardırop parçası olduğunu varsaymak tamamen doğal olmakla birlikte, bloggerlar en şık ve etkileyici sandaletlerine kış yorumunu katıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ocak 2019

Farklı görünümler denemeyi ve bunu mevsim boyunca karıştırmayı seviyorsanız, o zaman sıcaklıktan bağımsız olarak tüm yıl boyunca en sevdiğiniz çifti nasıl şık göstereceğinize dair kılavuzumuzu izleyin.

Pernille Teisbaek'ten stil ilhamını alın. Etkileyici kürk astarlı ve nötr çorap giyen bir çift sandalet seçerek rahat etti. Görünümünü taklit etmek için kıyafetinizin kalanını rahat oluşturabilirsiniz, kotları ve en sevdiğiniz ceketi hafta sonları sıcak ideal olacağını düşünün...

Şık bir sandalet, akşam havası için daha uygun olabilir, ancak günlük kış gardırobunuza tamamen farklı bir his katabilir. Hassas kayışlara sahip basit topuklu bir sandalet eklemek, en katmanlı toplulukların zarif görünmesini sağlayabilir (sadece dışarıda çok uzun süre yürümek zorunda kalmayın).

Tarz söz konusu olduğunda, bir minimalistten daha minimalistseniz bakışlarınızı çevirebilirsiniz... Bu görünüm için cesaretiniz varsa doğru giyildiğinden gerçekten bir etki yaratabilir. Parlak renkli veya logo desenli taylar için uygun bir sandaletle eşleştirebilirsiniz...