Canlı mercan renginin en güzel yansımaları
MODA

Canlı mercan renginin en güzel yansımaları

Peki “living coral” canlı mercan rengini nerelerde ve nasıl kullanabilirsiniz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ocak 2019

2019 yılının rengi canlı mercan olarak seçildi. Bu enerjik rengi şimdiden her yerde her alanda görmeye başladık. Peki "living coral" canlı mercan rengini nerelerde ve nasıl kullanabilirsiniz? İşte sizler için derlediğimiz birkaç ipucu ve bu güzel rengin dokunuşları…

Moda

Elbise, ayakkabı, kemer, gömlek, kazak, ceket, mont vs. aklınıza gelebilecek tüm kıyafetlerde canlı mercan rengini kullanabilirsiniz. İster tamamen bu renge bürünür isterseniz de diğer renklerle kombin yaparak tercih edebilirsiniz.



Bu seçim zevke göre değişiklik gösterir. İddialı olmayı sevenler baştan aşağı canlı mercan rengine bürünebilir. Sadece bir renk ve canlılık katsın diyenler ise örneğin beyaz bir ceketle birlikte boynuna living coral renginde bir şal bağlayabilir. Dilerseniz de sadece çanta ve ayakkabı olarak kombin yapabilirsiniz.

Saçlar

Canlı mercan renginde saçlar da bu senenin trendleri arasında yer almaya başladı. Cesaretli olanlar bu rengi komple saçlarına uyguluyor. Kimisi ombre olarak tercih ederken kimisi ise tek tutam da sabit kalıyor.

Her şekilde living coral rengini taşıyan kadınlar ayrı bir ilgiyle karşılaşıyor ve herkes saçlarına bakıyor. Özellikle bu yaz canlı mercan rengi saçlarla sıklıkla karşılaşacağız gibi görünüyor.

Kozmetik

Makyaj malzemelerinden ojeye kadar yine favori renklerden biri canlı mercan oluyor. İster esmer ister beyaz tenli olsun herkese yakışan bu ton cilde sıcaklık da katıyor. Far olarak kullanıldığından gözlere vurgu yaparken, ruj olarak tercih edildiğinde de bakılası dudaklar yaratıyor.

Allık olarak yanaklara uygulanan canlı mercan rengi doğal bir kızarıklık sağlıyor. Tırnaklarda ise kış mevsiminde olmasına rağmen hoş bir görünüm kazandırıyor.

Dekorasyon


Living Coral diğer adıyla canlı mercan rengi, evinize ya da ofislerinize de taşınıyor. İster mobilyalar ister dekorasyon ürünlerinde tercih edilen renk mekanlara enerjik ve keyifli bir hava katıyor. Koltukların tümünde tercih edilebileceği gibi desenlerinde de kullanılabilir.

Masa örtüsü, vazolar, mutfak gereçleri gibi kısımlar da küçük dokunuşlarla sevecen bir ortam yakalanabilir.