2019 takı modası
MODA

2019 takı modası

İşte 2019 yılında sıkça rastlayacağımız takı tasarımları…

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ocak 2019

Yeni bir yıl yeni trendler demek. Kıyafet, ayakkabı, çanta vs. yanı sıra 2019 takı trendleri de merak ediliyor. Kadınların şıklığını tamamlayan ve en önemli aksesuarları olan takılarda bu yıl hangi modeller tercih edilecek? Hangi tasarımlar ön planda olacak? İşte 2019 yılında sıkça rastlayacağımız takı tasarımları…

Geometrik formlar

Sıradışı olmak isteyenlerin tercihi olacak geometrik şekiller bu senenin takı trendleri arasında yer alıyor. Özellikle cesareti ön plana çıkaran sallanan küpelerle hayata meydan okuyabilirsiniz.



Uyumsuz şekiller

Birbirine uydurulmaya çalışılan takılar artık geride kaldı. Dikkat çeken farklı modeller 2019'un favorileri arasında yerini aldı. Farklı ve tasarımda küpeler tercihler arasında…



Üst üste takılanlar

2018'de de sıkça rastladığımız çift ya da daha fazla takılan kolyeler bu senenin de modası… Birbiriyle bağlantılı ya da ayrı fark etmeksizin tercih edilebiliyor. Kolye ucu olarak da çift seçenekler var. Ayrıca Yüzüklerde de yine çift detaylar sıkça ön plana çıkacak.



Rengarek tasarımlar

Enerjik bir sene ve yaz bizleri bekliyor. 2019 takı trendleri arasında rengarek, cıvıl cıvıl takılar moda olacak. Özellikle yaz aylarında bunları sıkça göreceğiz.



Gösterişli desenler

Dediğimiz gibi bu 2019 cesaret yılı… Gösterişli takılar bu yıl da moda olacak. Pırlantalı detaylar da göze çarpan ayrıntılar arasında yer alıyor.



Zincir detayları

Zincir kolyeler 2019 yılının modası olacak. Hem günlük hem de gecelerde tercih edebileceğiniz modelleri bulmak oldukça kolay. Sade ve şık bir görünüm için de oldukça ideal.



Metal esintisi

Metal tonları yansıtan takılar 2019 modasında yer alıyor. Hem ışıltı hem de ihtişam katacak olan metal renk aksesuarlarınız dikkatleri üzerinizde toplayacak.