Gucci onaylı 6 seyahat mekanı!
MODA

Gucci onaylı 6 seyahat mekanı!

Gucci'nin 2017'de piyasaya sürdüğü Gucci Places uygulamasına yeni yerler eklenmeye devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2019

2019 yılında gitmek için şık bir yer mi arıyorsunuz? Gucci Places belki size yardımcı olabilir. İnsanları yeni yerler keşfetmeye teşvik etmek ve Gucci'ye bağlı tüm mekanlarla bağ kurmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan Gucci Places'a 6 yeni mekan eklendi.

Markanın iham aldığı yerleri belirleyerek, bu sayede meraklılarını ilginç ve beklenmedik bir yolculuğa çıkarma fırsatı sunan "Gucci Places" isimli proje, tüm detayları gözler önüne seriyor.

Alessandro Michele'in küratörlüğünü yürüttüğü Gucci Places uygulamasıyla, Gucci severlerin seyahat alışkanlıklarının farklılaşması öngörülüyor.

Gucci markasının mirasını dijitale taşıyan uygulamanın ise en dikkat çeken iki önemli özelliği bulunuyor : "mood board" ve "keşif". Modaya tutkun insanların bir hayli heyecanlandırdığı mood board özelliği, kullanıcılarını Alessandro Michele'nin tasarım atölyesinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Seyahatiniz boyunca akıllı telefonunuz üzerinden markanın 96 yıllık köklü mirasına doğru çıkacağınız keşif yolculuğu sunan seyahat uygulaması bir tarih dersinden daha fazlasını vadediyor.

İşte Gucci'den onaylı 6 seyahat mekanı; Gucci Garden, Antica Libreria Cascianelli, Boboli Gardens, Hollywood Forever Cemetery, Daelim Museum, Dapper Dan Atelier