Christian Louboutin'den kırmızı tabanlı sneakerlar
MODA

Christian Louboutin'den kırmızı tabanlı sneakerlar

Christian Louboutin, lüks sneaker’ın tanımını yeniden yapacak Run Loubi Run kadın koleksiyonunu sunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Şubat 2019

Louboutin imzasını taşıyan ayakkabılar yaklaşık otuz yıldır tarihe geçen tasarımları ve üstün bir kaliteyi gururla yansıtıyor. Kuralları yıkmayı seven Christian Louboutin, şimdi de imzasını yeni kentsel alanlara taşıyor. Louboutin sneaker ayakkabılar ister kırmızı halıda, ister hareket halinde olsun, günlük yaşamın her anında unutulmaz moda anıları yaratmaya devam ediyor.

Şık siluetiyle anında kendini belli eden yeni stiller gümüş, siyah, koyu kırmızı ve beyaz tonlardan oluşan bir renk paletiyle sunulan yenilikçi neopren malzemeden bir iç çorap konstrüksiyonu içeriyor. Kalın teknik tabanlar, sneaker ayakkabılara konfor katarak durdurulamaz kadınları farklılaştırıyor. Gücünü hissettiren ayakkabılar, şehri fethetmeye hazır.

Spor giyim artık yaygın bir trend olarak benimsenirken, söz konusu Christian Louboutin olduğunda şu kadarı kesinlikle söylenebilir: kentsel demek sade olmak anlamına gelmeyebilir. Esprili bir coşkuyla en zarif üst yüzleri yaratan tasarımcı, parıltılı deriler ve satenle zarafet, neon renklerle de eğlence sunuyor. Sneaker ayakkabı deyince aklınıza temel parça gelmesin, çılgın renkler ve karışık malzeme kombinasyonları ile enerjinize pozitiflik katın!

Christian Louboutin markasının geleneğine uygun olarak her stilde tasarımcının kendine özgü yaratıcılığı ustalıkla buluşuyor.