Hazal Kaya'nın gelinliği
MODA

Hazal Kaya'nın gelinliği

Oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Kaya'nın çok beğenilen gelinliği Özgür Mansur imzasını taşıyordu...

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2019

Rol aldığı birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, İstanbul'da dünyaevine girdi. Fairmont Quasar Otel'de gerçekleşen düğünde Kaya ile Atay'ı birçok ünlü isim yalnız bırakmadı.

Ali Atay ile 5 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya'nın, gelinliğini tasarlayacak kişiyi yaklaşık 10 yıl önce seçtiği ortaya çıktı. Feminen detayların ince işçilikle buluştuğu gelinlik, tasarımcının ikonik drapelerine sahip.

Uzun tül kolları ve saten gövdesiyle zarafetin püf noktalarını gelinliğe yansıtan Masur, Parizyen tavırlı duvakla beraber, farklı stil birlikteliklerini tek vücutta buluşturmuş.

Özgür Masur, Hazal Kaya'ya olan sevgisini Instagram aracılığıyla paylaştığı fotoğrafın altına şu şekilde not düştü: 'Sana 17 yaşındayken gelinliğini dikeceğim sözünü vermiştim ve o gün bugün. Sana yapabilecegim hiçbir gelinlik senin güzel yüzünden daha güzel olamazdı. Seni çok seviyorum. Size hayat boyunca mutluluklar diliyorum.