Reebok x Gigi Hadid ile 90'lara dönüş
MODA

Reebok x Gigi Hadid ile 90'lara dönüş

Reebok'ın orijinal mirası ile Gigi'nin benzersiz moda ve spor deneyimini bir araya getiren giyim koleksiyonu Reebok x Gigi Hadid 90'lardan ilham alan tasarımlarla spordan modaya dönüşümü resmediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Şubat 2019

Koleksiyona tasarım imzasını atan Gigi Hadid, Reebok'ın orijinal mirasını hem moda hem de spor sevgisiyle birleştiren bir moda tasarımcısı rolü üstlendi. Geçmiş ve bugünün keşfini yansıtan koleksiyon, Reebok'ın orijinal mirası ile Gigi'nin benzersiz moda ve spor deneyimini bir araya getiriyor. Cesur çizgiler, renk bloklu desenler ve 90'lardan ilham alan tasarımlarla Gigi, koleksiyonun her bir parçasında voleybol sevgisini sergiliyor.

Reebok'ın efsane ayakkabısı Aztrek de Aztrek Double modeliyle bu iş birliğiyle birlikte ilk kez sahneye çıkıyor.

Koleksiyonla ilgili konuşan Gigi Hadid, "Bu koleksiyon benim için oldukça canlı bir ifade şekli; hem sportif hem de yaratıcı ve hayatımda değer verdiğim, yaratıcı olmak için harcadığım zamanı yansıtıyor. Sanırım buradan çıkarılması gereken mesaj, sizi mutlu eden tüm o şeyleri bulmak ve bunları hayatınıza katmak. Voleybol benim daha iyi bir model olmamı, bir model olmak ise daha iyi bir tasarımcı ve tasarımcı olmak ise daha iyi bir model olmamı sağladı. Bu yüzden kalbiniz sizi nereye götürürse götürsün, hayatınızın farklı bölümlerini öğrenip kullanabileceğinizi düşünüyorum. Görünürde ayakkabı bir şekilden ibaret olsa da Reebok'a güvenmemin nedeni, tasarım ve kaliteye verdiği önem. Ayakkabı tasarımı, koleksiyonun diğer parçalarının da ruhunu ve kişiliğini oluşturdu. Giysiler onları giydiğinizde nasıl hissettiğinizle ilgili daha teknik bir konu."