New York Moda Haftası'nda öne çıkan 7 trend!
MODA

New York Moda Haftası'nda öne çıkan 7 trend!

New York Moda Haftası sona ererken ardında 2019 için öne çıkan 7 trendi bıraktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Şubat 2019

Zeynep Gürer

New York Moda Haftası'nda Sonbahar 2019 şovları sona erdi. Tüm hafta boyunca ortaya çıkan en popüler trendlere göz atmanın zamanı geldi. Eklektik pist koleksiyonları ile bu sezon herkes için küçük bir şeyler oldu. Ekstra olma sanatına ilgi duyanlar için, her formda göz alıcı tüyler vardı. Gelecek sezonun en büyük trendlerine bir göz atın.

1- VİCTORİA DÖNEM YAKALAR

Balıkçı yakalar Victoria devri yüksek ve fırfırlı yakalarıyla büyük bir güncelleme gerçekleştiriyor. Kombininize biraz ekstra hava katan bu yüksek yakaları romantik dantel ve çiçek baskılarıyla düşünün. Marc Jacobs ve Brock Collection'ın çiçekli elbiselerini süsleyen tam fırfır yaka tercihiyle trendi büyüttü.


Tory Burch, Adam Lippes, Marc Jacobs, Brock Koleksiyonu


2- TÜYLER

Gittikçe lüks markaların kürksüz kaldığı bir zamanda, moda tüylere dönüşüyor gibi görünüyor. Üst kısmı renkli, göz alıcı ve tüylü parçalar, Sonbahar 2019 pistlerine damga vurdu. Prabal Gurung ve Cushnie'de renkli kuş tüyü paltolar varken, Oscar de la Renta, Michael Kors ve Marc Jacobs tüyleri bir akşam partisine dönüştürdü. Günlük olarak ekstra olmak isteyenler için, Dion Lee, hassas bir beyaz balıkçı teknesinde pistten aşağıya doğru daha zarif bir harekete geçti.


Sol taraftan: Michael Kors Koleksiyonu, Prabal Gurung, Renta Oscar, Cushnie, Dion Lee, Marc Jacobs


3- PATCHWORK

Tasarımcılar '70'lerin patchwork'üne 2019 kadını için modernize edilmiş bir güncelleme verdi. Michael Kors ve Oscar De La Renta nostaljik bir görünüm için dış giyim beyanına yöneldi. Eckhaus Latta ise renkli yama örneklerini eşleşen kazak setlerinde yeniden tasarladı.


Michael Kors Collection, Oscar de la Renta, Eckhaus Latta


4- KEMER KORSE!

Kemerlerin geri dönüşü, pistlerde çeşitli biçimlerde yer aldı. Kuşaklı takım elbise ve paltolardan Prabal Gurung'da birkaç kat üzerine giyilen karşıt kayışlara kadar epey alternatif vardı. Belinize vurgu yapmak isterseniz deneyebilirsiniz.


Tibi, Gabriela Hearst, Prabal Gurung, Adeam, Jonathan Simkhai


5- POLAR

Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok dış giyim seçeneği vardı, ancak hepsinden daha ulaşılabilir olanı sanırız polar! Polar ceket üzerinde güncellemeler bulunan pek çok defile izledik. Veronica Beard görünümü leopar baskı alanına çekerken, Phillip Lim kısa kollu bir yineleme sundu. Coach koleksiyonuna sonbaharın zengin rengi patlıcanlı bir polar ekledi.


Antrenör 1941, Veronica Beard, 3.1 Phillip Lim

6- MOR RENK

Mücevher tonu renkleri üstündür, ancak özellikle biri paketin arasında göze çarpıyordu: mor. Lavanta tonlarından derin patlıcan tonlarına, mor renk tasarımcılar için bir ilham kaynağıydı. Kazaklar, takımlar ve elbiseler biçiminde yapılan renk tonu, çoğunlukla siyah sonbahar gardırobunuzu renklendirmek için taze bir başlangıç sağlar.


Cushnie, Sies Marjan, Tom Ford; Sally LaPointe, Christian Siriano, Kate Spade, New York


7- BAŞTAN AŞAĞI DERİ

Tamamen deri bir koleksiyon için deri ceketi yükseltme zamanı. Bunu, günümüz Matrix'i olarak düşünün, New York pistlerinde baştan ayağa deri kazandı. Zimmermann koleksiyonunda uygun bere ile tamamlanmış, deri bir elbise oluşturdu. Phillip Lim ve Cushnie beli vurgularken, Sies Marjan kumaşı, zengin bir renge sahip deri kıyafetlerle yeni bir bölgeye görtürdü.


Zimmernann, 3.1 Phillip Lim, Cushnie, Sies Marjan