Cara Delevingne'dan Karl Lagerfeld'e duygusal veda
MODA

Cara Delevingne'dan Karl Lagerfeld'e duygusal veda

Cara Delevingne, Karl Lagerfeld'in ardından duygusal bir yazı yayınladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Şubat 2019

19 Şubat 2019 Salı günü hayata veda eden Karl Lagerfeld ardından, ünlü model Cara Delevingne, sosyal medya hesabından duygusal bir yazıyla tasarımcıya veda etti. Model, Lagerfeld ile yıllarca çok sayıda zaman geçirdi, birçok Chanel defilesinde ve kampanyasında yer alıp hızla moda evinin en belirgin yüzlerinden biri haline geldi.

Notuna "Bu adam hakkında her yazmaya çalıştığımda, yaptığım tek şey ağlamak" diye başlayan Delevingne şunları söylüyor; Hayatımı değiştirdi, diğerleri beni dahil etmediğinde o bana inandı. Ayrıca beni hayatımdaki en önemli ve özel insanlarla tanıştırdı. O bir vizyoner, dahi ama bundan daha fazlası .... Moda dışında, tanıdığım en ilginç ve sevecen adamlardan biriydi. Onunla çalıştığım ve zaman geçirebildiğim için çok şanslı ve müteşekkirim. Mirası sonsuza dek yaşayacak. Seni, tarif edebileceğimden daha fazla özlüyorum. Keşke benim için ne kadar önemli olduğunu söyleyebilseydim. Seni seviyorum Karl Lagerfeld"

Every time I try and write about this man, all i do is cry. He changed my life, he believed in me when so many others didn't including myself. He also introduced me to some of the most important and special people in my life. He is a visionary, a genius but more than that.... a dear friend. Outside of fashion, he was one of the most interesting and caring men I have ever met. I am so lucky and grateful to have had him in my life, worked with him and been able to spend time with him.... Although now, I wish it had been more. His legacy will live on forever. I miss you more than I could ever try and describe. I wish I had been able to tell you how much you meant to me. I love you @karllagerfeld all I can say is thank for the bottom of my heart

Cara Delevingne (@caradelevingne)'in paylaştığı bir gönderi ()