Tommy Hilfiger x Zendaya koleksiyonu
MODA

Tommy Hilfiger x Zendaya koleksiyonu

konik Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger ile oyuncu ve Tommy Hilfiger kadın giyim küresel marka elçisi Zendaya’nın birlikte tasarladığı İlkbahar 2016 TommyXZendaya ortak koleksiyonunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Şubat 2019

İlkbahar 2019 TommyXZendaya ortak koleksiyonu, 2 Mart günü Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşecek TOMMYNOW deneyimsel defile etkinliğinde dünya prömiyeriyle tanıtılacak.



1970'li yılların güçlü ikonik kadınlarının ön plana çıkarıldığı ilk TommyXZendaya koleksiyonu, o dönem düzenlenen efsanevi Battle of Versailles defilesini ve podyuma çıkan Amerikalı modellerin etkileyici duruşunu çağrıştırıyor. Biçimli siluetler, yüksek belli jean pantolonlar ve takım elbiseler, yoğun krem rengi, lacivert, bordo ve şarap kırmızısı renk paleti, "Z" ve "T" işlemeleri ile güçlü ve özgüvenli görünümler yaratılıyor.

Gökkuşağı renklerinde çizgiler ve çok renkli Zodyak esintili desenler, feminen maksi elbiselerden lüks saten gömleklere kadar koleksiyonun geneline eğlenceli dokunuşlar katıyor. Zamansız takım elbise, şarap kırmızısı ve krem rengi ekose ile yeniden tasarlanıyor, bol paçalı pantolonlar ve bele oturan blazer ceketlerle güncelleniyor. Giysilerden aksesuarlara, mayodan iç giyime kadar koleksiyonun tamamı geçmişe özlemi vurgularken yüzünü heyecanla geleceğe dönüyor. Aynı zamanda da Zendaya'nın benzersiz özgüvenli stil duygusunu markanın klasik Amerikan "cool" DNA'sıyla buluşturuyor.