2019 İlkbahar-Yaz renkleri neler?
MODA

2019 İlkbahar-Yaz renkleri neler?

Modayı yakından takip edenler için en önemli konulardan biri 2019 İlkbahar-Yaz renkleri neler olduğudur. 2019 yılının bahar ve yaz aylarında hangi renkleri daha fazla göreceğiz? 2019 moda trendleri arasında hangi renkler yer alıyor?

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2019

2019 yılının bahar ayları başladı. İlkbahar-Yaz sezonunda hangi renklerin hakim olacağı belli oldu. Gardırobunuzu yenilemeden önce haberimizde derlediğimiz 2019 İlkbahar-Yaz renklerine göz atmanızı öneririz.

Canlı beyazlar

Beyaz renk kullanımı her ne kadar zor olsa da her daim modasını koruyor. 2019 yılının moda renkleri arasında capcanlı beyaz kıyafetler yer alıyor. İsterseniz tamamen bembeyaz giyinebilir ya da canlı beyaz renkle kombin yapabilirsiniz. Tercih size kalmış!



Çiçek desenleri

İlkbaharın simgesi olan çiçekler kıyafetlere de tanışıyor. 2019 ilkbahar-yaz modasında çiçek desenler yer alıyor. Rengarenk kumaşlarda sıkça karşılaşacağımız çiçek desenleri elbiseler, gömlekler hatta pantolonlarda da yer alacak.



Nude bej rengi

Her ne kadar capcanlı ve renkli bir yaz modası bizi beklese de klasik severler unutulmuyor. Özellikle nude bej renk tonu kıyafetlere taşınıyor ve her cilt tonuna uyum sağlıyor. Tek parça halinde ya da farklı renklerle kombin yapılarak tercih edilebilir.



Leopar deseni

Modasını hiç kaybetmeyen renklerden biri de leopar desenidir. 2019 ilkbahar-yaz trendleri arasında da leopar deseni yer alıyor. Hayvan severlerin ilgi odağı olan Zebra deseni de bu yılın trendine eşlik ediyor.



Boya dökülmüş görünümü

Rengarenk boyaların dökülmesini anımsatan kıyafetler bu yılın modasında yer alıyor. Komple ya da bir kısmına dökülmüş boya görüntülü kıyafetler için gardırobunuzda yer açabilirsiniz.



Rengarenk bir hava

2019 yılının moda trenleri arasında rengarenk kıyafetler yer alıyor. Capcanlı ve baştan aşağı renklere bürünmüş bir hava yaratabilirsiniz.



Canlı mercan rengi

Pantone tarafından 2019 yılının trend rengi seçilen canlı mercan rengi bu yıl mutlaka dolabınızda bulunması gerekenler arasında… Kıyafetten çantaya, ayakkabı da makyaja kadar uzanan bir canlı mercan trendine hazırlıklı olun.



Yılan derisi görünümü

Kumaş ya da deri üzerine bezenmiş yılan görünümü 2019 modasında yer alıyor. Cesur ve kendinden emin kadınların tercih ettiği yılan derisi görünümlü kıyafetler sadece siyah değil farklı renklerde de görülecek.