Kate Middleton'dan aynı elbiseye farklı yorum
MODA

Kate Middleton'dan aynı elbiseye farklı yorum

Londra’daki National Portrait Gallery’de düzenlenen galaya daha önce giydiği bir elbiseyle katılan Kate Middleton'ın tutumlu davranması takdir topladı ancak elbisenin son hali beğenilmedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mart 2019

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Londra'daki National Portrait Gallery'de düzenlenen galaya daha önce 2017 Bafta Ödülleri gecesinde giydiği elbisenin farklı versiyonuyla katıldı. Middleton, Bafta Ödülleri'nde omuzları açık olan elbiseyi Portrait Gala için kapattırdı. Tutumlu davranarak aynı kıyafeti iki kez giymesi takdir toplayan Düşes'in elbisenin orijinal halinde yaptırdığı değişklik beğenilmedi.

37 yaşındaki Düşes'in elbisesi Alexander McQueen tasarımı. Middleton, elbisesini pembe pırlantada oluşan Kiki McDonough küpeleri ve Prada çantasıyla tamamlamayı tercih etti.

Etkinliğe eski futbolcu David Beckham ile tasarımcı eşi Victoria Beckham, Naomi Campbell, Kate Moss ve Bianca Jagger da katıldı.

Middleton, galanın tek kraliyet üyesi konuğu değildi. Prens William'ın kuzeni Prenses Beatrice de sevgilisi Edoardo Mapelli Mozzi ile ilk kez basının karşısına çıktı.

Prenses Margaret'ın oğlu Lord Snowdon ile David Linley'nin yanı sıra One Direction solisti Liam Payne, moda tasarımcısı Oswald Boateng ve savaş fotoğrafçısı Sir Don McCullin de gecenin davetlileri arasındaydı.