Milyoner gibi giyinmek için 22 ipucu
MODA

Milyoner gibi giyinmek için 22 ipucu

Giydiği kıyafetin daha pahalı görünmesini isteyenler için 22 madde sıraladık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mart 2019

1. Herhangi bir yerden tanımsız küçük siyah elbiseler, krem ​​rengi kazaklar ve koyu renkli eskitilmiş kotları satın alabilirsiniz. Dolabınızda bir avuç klasik parça bulundurmak, çok daha pahalı görünen bir dizi görünüme izin verir.

2. Kirli görünmek ilk bakışta asla "zengin" olmayacak, bu yüzden temiz çizgiler, cilalı aksesuarlar, temiz saç ve makyaj için ihtiyacınız olanları kullanın.

3. Başka bir şey yoksa, ayakkabı ve çantanıza yatırım yapın. Ödeyemiyorsanız, minimalist bir deri tote taşıyın ve basit bale babetleri veya loafer'lar giyin.

4. Markaları sergilemekten kaçının. Her şey markalı bir trend olabilir, ancak logolarla kaplı bir çanta asla rafine değildi.

5. En sevdiğimiz seksenlerin yıldızları gibi gibi hırkalarınızı giyin veya omuzlarınızı üzerinden katlayın. Pratik olmayabilir, ama şimdilik bunu unut.

6. Bir şey giyecekseniz, hala iyi durumda olduğundan emin olun. Ayakkabı, çanta veya başka herhangi bir şeydeki çentikler veya çizikler olmasın.

7. Güneş gözlüklerini kucaklayın: Jackie Kennedy gibi kaplumbağa kabuğu desenli gözlükleri kullanın.

8. Büyük boy bir palto veya klasik düğmeli hırka ile kemer kullanmak, herhangi bir kıyafete anında şıklık katar.

9. Eksantrik tırnakları minimumda tutun - neon parlatmaya ve akrilik herhangi bir şeye hayır deyin! Ama temiz bir manikür her zaman zorunluluktur.

10. Daha koyu denim tercih edin. Ne kadar koyu olursa, kotunuz o kadar zarif görünür.

11. Kennedy ailesinin portresinden yeni çıkmış gibi görünmenizi sağlayan hanımefendi elbiseler ile duruşunuzu zenginleştirin.

12. Kokunuz, görünüşünüz kadar pahalı olabilir.

13. Mücevherlerinizi öne ve merkeze koymaktan korkmayın. Basit elmas tasarımlardan yüksek mücevher sanatına kadar aksesuarlar kullanım sizi yükseltir.

14. Denizci blazer ceketine sahip olmak. Bir balıkçı yaka ile birlikte giyin.

15. Gucci loafer'lar gibi tutucu statü sembollerini kullanın. Trendler üzerindeki zamansızlığı düşünün.

16. Bilmiyorsanız, ki şimdi biliyorsunuz. Deve tüyü. Ceket.

17. Uygun olduğundan emin olun. Kıyafetler, doğru şekilde uymadığında anında basitleşir. Sizi tamamen yutan, dolaşımınızı kesen veya cildinizde baskılar yaratan nesnelerden uzak durun.

18. Mendil olması sorun değil. Beyler, daima bir cep mendili kullanın. Görüşünüzü tamamen değiştirmenin basit bir yolu.

19. Hanımlar incilerinizi takın. Şüphe duyduğunuzda, klasik bir inci kolye, tarzınıza şıklık (ve dolar işaretleri) ekler. Modern çekicilik için kot pantolon ile eşleştirin.

20. Baştan aşağı tek renk. "Giydiğin her şeyin şık ve bir servete mal olduğunu" bildirmek için mükemmel bir yoldur.

21. Zamanlama her şeydir. Güzel bir saat nihai güç oyunu aksesuarıdır.

22. Hayvan baskısı söz konusu olduğunda dikkatli olun. Bir leopar desenli topuklu ayakkabı ile zebra desenli tulum arasında ince bir çizgi var.