Olivia Palermo'dan güneş gözlüğü koleksiyonu
MODA

Olivia Palermo'dan güneş gözlüğü koleksiyonu

Olivia Palermo bizi küçük güneş gözlüğü trendinden koruyacak bir koleksiyon tasarladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mart 2019

Sokak stili yıldızı Olivia Palermo, geri dönen büyük güneş gözlükleri için Westward Leaning ile bir araya geldi. İşbirliği, Palermo tarafından tasarlanan tamamen yeni 4 çerçeve şeklinden oluşan 13 güneş gözlüğünü kapsıyor.

Son derece küçük ve 90'lardan ilham alan çerçeveler bir süredir oldukça tercih edilir hale gelmişken, Olivia Palermo'dan büyük güneş gözlük severlere iyi haber geliyor. Olivia Palermo'nun Westward Leaning için hazırlayacağı kapsül koleksiyonda mükemmel boyutta karelerden oluşan yeni tasarımlar mevcut. Marka ile üçüncü işbirliğini işaretleyen Palermo'nun en yeni tasarım projesi, klasik siyah stillerden kalın renk paletlerine kadar değişen 13 çift güneş gözlüküne sahip.

Westward Leaning'in tüm tasarım işbirlikleri gibi, Olivia Palermo koleksiyonu da bir nebze yardım amaçlı bağışta bulunacak. Dünya çapında düşük gelirli kadınlara destek olan ve kar amacı gütmeyen organizasyon Dress for Success'e Olivia Palermo x Westward Leaning koleksiyonundan elde edilen kazancın yüzde 10'u bağışlanacak.